Skip to main content
  • ladytron
  • 19.10.2012.

Ladytron u Zagrebu

Electronic stage ovogodišnjeg koncepta Party United u suradnji s Protokolom uz bogati Live stage s Nouvelle Vague u glavnoj ulozi u Zagreb dovodi i engleski elektro pop bend Ladytron.

Naslovna foto

Ladytron

Četvrti po redu Party United 24. studenog će tako u u Pogonu Jedinstvo na Electronic stageu ugostiti headlinere Ladytron, američkog elektroničkog glazbenik i producenta Ambivalenta, etablirani dubstep duo: Ruckspin, AKA Dom Howard, člana Submotion Orchestra i Jacka Sparrowa koji je dio Tectonic Recordingsa. Naravno pridružit će im se domaća postava Protokol kolektiva kojeg trenutačno čine Mario Gojo (Basta), Jurica Marković (Odium) i Luka Borčić.

Ladytron su jedan od originalnijih sastava ovog milenija. Proslavili su se sa hitom "Playgirl", a iza sebe imaju pet studijskih albuma "604", "Light & Magic", "Witching Hour" i "Velocifero" koji je u samo dva tjedna ušao među 40 najslušanijih albuma u Velikoj Britaniji te "Gravity the Seducer". Globalnu popularnost priskrbio im je hit "Destroy Everything You Touch" s trećeg albuma "Witching Hour" izdanog 2005 godine. Turneje Ladytron-a su rasprodane diljem svijeta. Ladytron je producirao remikseve za mnoge umjetnike, uključujući: David Gahan, Goldfrapp, Placebo, Blondie, Nine Inch Nails, Simian, SONOIO, Gang of Four, Soulwax.

{youtube}JTTwlAT_AwU{/youtube}

Uz već najavljenu ujedinjenu zabavu u 13 zagrebačkih klubova tu večer će na Live stageu u Tvornici Kulture nastupiti Nouvelle Vague i zagrebački bend Headoneast.

PARTY UNITED SILVER TICKET- uključuje ulaz na party
united electronic stage, ulaz u najbolje zagrebačke
klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom.

Cijena ulaznice za electronic stage je 70kn u
pretprodaji, odnosno 90 kn na dan eventa.

Ulaznice u prodaji u sustavu Eventima od 20.10.2012.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2