Skip to main content
  • 20.10.2015.

Lančana Reakciija deveti domino uz Pillsmana

Lančana reakcija, domino efekt divnosti, glazbe, plesa i uživancije, dok te sunce ne potjera kući, butterfly efekt sjajnosti.

Piše: 


Lančana Reakciija deveti domino obilježit će gostovanje zagrebačkog producenta i DJ-a Luke Jakopeca aka Pillsmana na novoj lokaciji u Sarajevu, točnije House Club (Pecina / Toplik) koji se nalazi na Bentbasi na brani (ulaz kod Inat kuće).

Event je planiran za petak 23.10. sa početkom od 22:00h, podrška je 5 BAM.

Line up:

(>) Armin Di High – Chain Reaction

(>) Da Hox – Replic8 Recordings | Chain Reaction

(>) Pillsman / CRO – Teknotik Artist | Tainted Hefestos | Ecstatic Sound

(>) Worda – Yin Yang | 1605 Music Therapy | Chain Reaction

Worda je pozavrtio po svim plesnim mekama susjedne nam Bosne i Hercegovine i stajao miksetu uz mixetu s ekipom poput Chrisa Lawyera, Deborah De Luce i Marka Nastića.
 
Armin Di High alias krije dvadesetjednogodišnjaka koji dere već od 15. Organizator je i sudionik Open Air evenata i u suradnji s Drummer Ally publici je prestavio sjajan show koji spaja bubnjeve i elektroniku.

Pillsman – Godine 2007. počinje se više i ozbiljnije baviti produkcijom, te iste godine po prvi puta nastupa i sudjeluje u radijskoj emisiji. Uskoro sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom Sašom Poldugačem aka Deejay Mo organizira prvi veći event u svom kraju (Sveti Ivan Zelina) pod nazivom Green Town Beats. 2010. stupa u kontakt sa Mariom De Bellisom što rezultira prvim zajedničkim izdanjem za Desperadoz Records (Can We Start EP). Pillsman nastavlja karijeru kao jedan od urednika i voditelja radijske emisije House Tuner Radio Show na Radio Zelini te kasnije Radio Liberumu, cijelo se vrijeme baveći produkcijom i bruseći svoj glazbeni talent. Povremeno nastupa u legendarnim zagrebačkim underground klubovima Fanatic, F-Club i Jedinica, da bi na poslijetku postao rezident programa Ecstatic Sound koji se ove godine iz Gjure 2 preselio u klub Taboo, te počeo gostovati po klubovima u Češkoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji. Pilsman je danas kao organizator programa, DJ i producent svakako jedan od ključnih umjetnika koji jašu na novom uzlaznom valu zagrebačke elektroničke scene, cijenjen od publike i svojih kolega kako zbog strasti koju pokazuje iza deckova, tako i zbog velikog talenta kojim odiše njegova produkcija.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2