Skip to main content

Legendary pres. Andrew Rayel: Find your Harmony u Boogaloo 15.10.

Legendary se ponovno vraća s jakim line up-om u Boogaloo 15. listopada

Piše: 


Po prvi puta, Zagreb će ugostiti globalno poznatog DJ-a i producenta, Andrewa Rayela uz postavu Find You Harmony koncepta.

Maestro kakav je doista je oborio vrh trance scene što dokazuje i činjenica podrške od imena kao što su Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Tiesto i mnogi drugi s kojima je imao priliku surađivati.

Svoj brend Find Your Harmony pretvorio je u pravo iskustvo koje su doživjele metropole poput Montreala i New Yorka, a sada je na redu i Zagreb. Niz nastupa, traka i predanog rada zapečatili su njegovu karijeru pa je tako imenovan kao jedan od TOP 100 DJ-eva u svijetu.

Uz njega, dolazi i Craig Connelly koji je svoj glazbeni put ugravirao pobjedom na “Empireu” i Super 8”. Danas, Connelly puni line up-ove diljem svijeta i potvrđuje svoju strast prema tranceu koja ga prati od samih početaka.

Craig Connelly karijeru je obilježio i s 25+ Beatportovih traka koje se najbolje prodaju, a njegova “Black Hole” imenovana je jednom od traka godine prema ASOT-u. Nastavno na line up nižu se Corti Organ, Bogdan Vix, Robbie Seed te Acruz.

FB Event
Legendary pres. Andrew Rayel : Find Your Harmony

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio na svim Entrio prodajnim mjestima. Vidimo se na plesnom podiju jer očekuje vas legendarda noć!


 

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop