Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Legendary pres. Andrew Rayel: Find your Harmony u Boogaloo 15.10.

Utorak, 06 Rujan 2022

Legendary se ponovno vraća s jakim line up-om u Boogaloo 15. listopada


Po prvi puta, Zagreb će ugostiti globalno poznatog DJ-a i producenta, Andrewa Rayela uz postavu Find You Harmony koncepta.

Maestro kakav je doista je oborio vrh trance scene što dokazuje i činjenica podrške od imena kao što su Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Tiesto i mnogi drugi s kojima je imao priliku surađivati.Svoj brend Find Your Harmony pretvorio je u pravo iskustvo koje su doživjele metropole poput Montreala i New Yorka, a sada je na redu i Zagreb. Niz nastupa, traka i predanog rada zapečatili su njegovu karijeru pa je tako imenovan kao jedan od TOP 100 DJ-eva u svijetu.

Uz njega, dolazi i Craig Connelly koji je svoj glazbeni put ugravirao pobjedom na “Empireu” i Super 8”. Danas, Connelly puni line up-ove diljem svijeta i potvrđuje svoju strast prema tranceu koja ga prati od samih početaka.

Craig Connelly karijeru je obilježio i s 25+ Beatportovih traka koje se najbolje prodaju, a njegova “Black Hole” imenovana je jednom od traka godine prema ASOT-u. Nastavno na line up nižu se Corti Organ, Bogdan Vix, Robbie Seed te Acruz.FB Event
Legendary pres. Andrew Rayel : Find Your Harmony

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio na svim Entrio prodajnim mjestima. Vidimo se na plesnom podiju jer očekuje vas legendarda noć!