Skip to main content

Ljetni program najnovije jadranske clubbing destinacije!

Najbolnija bol bračkoga Bola biti će ovoga ljeta stopala, istegnute tetive od plesa i bol propuštanja ne skokneš li na nekoliko stotina metara unutar borove šume, samo želju, san i glazbenu glad udaljenu od vrha Zlatnoga rata. Utaženja čekaju 585 koraka od pučine.


I Midas je čak znao da nije zlato sve što sija i da su neke od najzlatnijih stvari sasvim na gramaži ravne nuli jer su iskustva. Pa po svoje najbolje iskustvo otkucavanjem metronoma ljeta skačeš za 2 dana, 7. srpnja, na ispunjenje mjesta noći koje se očekivalo od zatvaranja legendarnog Facesa prije deset godina. 585 club tako stiže kao postponoćno naličje plesnoga koje pod dnevnom paskom drže sjajni klubovi Varadero u centru Bola i Auro na Zlatnom ratu. Uspješni team iza nekoliko smještajnih i ugostiteljskih objekata odlučio uložiti svoje resurse i nadodati domaćoj ljetnoj ponudi još jedan klub s najvišim standardima. Fenomenalni interijer i vanjski mu produžetak upotpunjen VIP separeima, DJ pultom i vanjskim šankom, nastaju je pod kreativnom paskom kipara i scenografa Nedjeljka Mikaca Caka odgovornog i za uređenje mnogih popularnih zagrebačkih lokala poput Johann Francka, Peperminta, Supercafea, kluba Noa na Zrću te novootvorenog zabavnog parka Mirnovec u Biogradu na moru.

Službeno rezanje trake i meko otvaranje 7. srpnja starta uz predstavljanje rezidentskih ruku DJ Princea i DJ Robbiea. 17. srpnja vrijeme je za klicu najvećeg festivalskog izdanka na domaćem tlu, jedne i jedine onkraj svega na struju i glazbu pogonjene Ultre, pa u nadglasavanju kakofonije cvrčaka plešeš do pozdrava suncu na Ultra Europe Yacht Regatta partyju. Oko čega se utrkuješ? Tko prvi do ekstaze u plesnoj regati, pobjednik.

Veliko službeno rezanje trake uz intenzitet stroba od tisuću sunaca sjeda na 21. srpnja uz "La Fiesta". Fiestu će zaista na noge postaviti DJ Javi Reina aka rezident ibiškog Privilegea, Javi Reina. U "La Fiesti" nosi jedinstveni spoj glazbe, plesa i performansa kao suverenu poruku užitka u životu i služi kao najava originalnog klupskog koncepta koji će se rasplesti u sezoni 2017. Uz tatu Vandals Recordingsa I Zombeatsa, onoga koji nosi preko 100 izdanja u CV-ju svojih 17 godina za pultom i u mraku studija kao i beskonačnu nisku nagrada kao potvrdu umijeća, za one s fetišem na strune s nama je i kralj električne violine, Miguel Lara.

Klasično obrazovani glazbenik vodi svoj instrument na višu razinu i kada električno poljubi elektroničko nastaje fuzija klasičnog tona i house beata nakalemljena na istraživanje jazz i flamenco evolucija. S tobom su kroz noć i atraktivne performerice i akrobati iz Cirque de soleil uz vrhunsku kostimografiju i scenografiju za trešnju na vrhu spektakularne audio-vizualne sinteze službenog početka prekrasne nove klupske priče.
{youtube}7yOfhU-sPno{/youtube}

No ljeto u 585clubu nosi još toliko toga da ti dođe da zagrliš sam sebe jer 27. srpnja vrijeme je za jednoga od najvećih i mokri san svih partyjanera, Terry Francisa, dok je 2. kolovoza nabijen feminitetom, a žensku energiju s pulta sipa Niki Belucci. 12. kolovoza vrijeme je za jednog Davida, gdje Goliata ritma zauzdava starosjedilac gospodin Morales, da bi Bol 15. kolovoza posudio rezidenta New Power Vibea i talijansku house legendu Paola Barbata, a 18. kolovoza oblici i margine stvarnosti postaju mutabilni elementi na soundtracku elektroničkog uz the Shapeshifters.

Sve na svom mjestu i mjesto za sve. Homeostaza sjajnoga, nove ljetne ljubavi i otkrića čekaju tamo među bolskim borovima. Dobro nam došli u prvu sezonu pisanja povijesti!

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web