Skip to main content
  • atmosfera
  • 24.10.2012.

London Calling za Novu Godinu u Zagrebu

2500 posjetitelja iz Hrvatske, regije i Europe prošlu je Novu Godinu dočekalo u Hypo centru koji se je samo za tu priliku pretvorio u mali New York.

Naslovna foto

atmosfera

Ove godine ekipa RNB Confusiona u suradnji s agencijama Seven Empr i MPG najavljuju još veći tulum na temu Londona kako kulturno tako i glazbeno.  Tako će Hypo centar uređenjem, cateringom, izborom pića, modom i duhom na jedan dan postati mali London. Cijeli event osim promocije u regiji, promovirat će se i u Londonu putem PR agencije Raw Material čiji je cilj dovođenje engleske publike na „city break“ u Zagreb u trajanju od 4 dana.
 
{youtube}hMxHlg21cFw{/youtube}

Sarajevo se je u posljednjih deset godina isprofilirao kao grad koji za novogodišnji doček meka za sve mlade ne samo u regiji, već i u Europi. U posljednjih pet godina Beograd je proglašen za najzabavniji grad na svijetu prema Lonely Planetu. Od prošle godine Zagreb je stao uz bok sa svojim velikim novogodišnjim tulumom u Hypo centru. Reportažu sa RNB Confusion London Calling novogodišnjeg dočeka ovjekovječit će novinari uglednog Guardiana i Daily Mail-a.

Ograničeni paket najpovoljnijih ULAZNICA ONLY FOOLS&HORSES po cijeni od 99kn za žene, 149kn za muškarce i Vip u cijeni od 399 kn dostupan je samo najbržima i onima koji su prošlu godinu dočekali u Hypo centru od četvrtka  01.11.2012. i to na slijedećim pretprodajnim mjestima: LEGGIERO BAR (Arena Centar); HYPO EVENT CENTAR (Uredi).
Cijena ulaznica će  se u 3 koraka podizat.

london underground

ALL INCLUSIVE/OPEN BAR ALL NIGHT
U cijenu ulaznice uključena je neograničena konzumacija svih bezalkoholnih i alkoholnih pića, 10 vrsta rakija te šampanjac u ponoć. Tijekom cijele noći na bogatom švedskom stolu samo za VIP goste nudit će se raznovrsni kanapei, topla i hladna predjela, glavna jela i delicije. Gostima bez VIP ulaznice bit će dostupna raznovrsna brza hrana po promotivnim cijenama.

MUSIC POLICY (r'n'b, hip-hop, disco, funk, club classics, mash up, house)
Za odličnu atmosferi tijekom cijele večeri brinut će se poznati zagrebački DJ-i Chris Twist, Em Bee, Sheko uz specijalna gostovanja iz Londona. Cijeli dekor činit će bogata produkcija i rasvjeta uz specijalna VJ gostovanja te uređenje prostora.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2