Skip to main content
  • 15.12.2015.

Maratonska Novogodišnja noć uz 16 sati plesa

Posljednjih su godina Novogodišnje zabave u Zagrebu postale i sinonim za utočište svima onima kojima najluđa noć najduže traje ili pak onima kojima nikad ne staje.

Piše: 


Dvostruko slavlje i maratonski bal i ovog će prvog siječnja pulsirati Sirupom od prvih sati Nove 2016. pa gotovo sve do prvog sumraka. Sirupova saga krenula je upravo na Silvestrovo 2008., a njegov plesni podij život je udahnuo u prvim trenucima 2009., stoga novogodišnje zabave u Sirupu imaju poseban značaj. Maraton za 2016. i sedmi rođendan kluba trajat će punih 16 sati uz dva strana glazbena gosta i desetak domaćih DJ-a.

Prvi čin glazbenog programa predvodit će britanske ikone deep tech house zvuka, Inland Knights, dok će drugi dio zabave začiniti live act škotskog techno virtuoza, Neila Landstrumma. Sve one koji odluče slaviti 2016. u Sirupu očekuje i dodatno iznenađenje u samom interijeru, uz nove konstrukcije i raspored koji povećavaju kapacitet i funkcionalnost kluba.
{youtube}aZpS9Z8dSmc{/youtube}

Osim britanskih headlinera, glazbenu će satnicu ove godine popuniti i Ekstraktovci Mimi i Labud, Bronski i Herya iz tima Deep'n'Delicious te Sirupovi slavljenici Sergej Snooze i Arsen Pavešić. Boje Fonetike, odnosno Escapea branit će omiljeni Tvrtko, Sladoled i Gars, dok će uvod u novu 2016. pripasti zapaženom mladom dvojcu Reversed Sentence.

Od zlatne generacije britanskih tech housera Zagreb je dosad vidio gotovo sve, a ona najistaknutija imena i po nekoliko puta, no Inland Knights spadaju među one rijetke reprezentativce deep/tech housea na čiju selekciju metropola još nije plesala.
{youtube}xAY7EvqsERU{/youtube}

Neil Landstrumm je jedan od onih koji nastajanje i evoluciju plesne elektroničke glazbe može ispričati iz prve ruke, budući da je u svom rodnom Edinburghu počeo miksati krajem 80-ih i time uhvatio prvi val raverske kulture. Ovaj glazbeni kameleon izdaje glazbu od 1994. Dosad je prožvakao i ispljunuo sve moguće glazbene pravce, a za nastajanje nekih fuzija je i izravno odgovoran.
{youtube}Df1ZMSFd4Ew{/youtube}

Početak 01.01.2016 u 01:00, svršetak 01.01.2016. u 17:00.

Pretprodaja ulaznica u Entrio sistemima. U prodaji je ograničena količina Early bird ulaznica po cijeni od 90kn. Nakon što budu rasprodane sve Early bird ulaznice, u prodaju kreću regularne ulaznice, također u ograničenim količinama, po cijeni od 110kn, a na ulazu kluba ulaznica će koštati 130kn.
Pridružite se Facebook eventu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2