Skip to main content
  • alt
  • 15.08.2017.

Marina Karamarko i Aney F. za 20 godina New Power Vibea u Byblosu

New Power Vibe se vraća kao oživljena emocija s preklapanja tisućljeća vraćajući logiku esencijalnog dolaska na party samo kako bi plesao, a ne vidio ili bio viđen.

Piše: 


U laguni toliko zelenoj da se smaragdi posramljeno skrivaju, na broju 1 živi jedan klub koji je Poreč upisao kao stanicu u europskom party hodočašću, Byblos. U novom obliku, izgrađen na temelju prokušanih starih recepata i svježih zvukova, rodio se tako prije dva desetljeća New Power Vibe, program koji donosi nove vibracije na podij stare dame. U revolucionarnoj ideji koncept se pokazao kao pogodak ravno u sridu želje, revidirajući dosadašnji modus operandi u kojem si na podijima uglavnom čekao gostovanja.

alt

New Power Vibe za koncept ima ideju da će okupiti nekoliko snažnih imena kao rezidente i dati svakome od njih dovoljno vremena da ispriča svoju glazbenu priču i, bez da te zasipava imenima upisanim u neonskim svjetlima, vraća se samoj esenciji dolaska na party – jednostavnom nepretencioznom uživanju u glazbi.

I tako se i ove subote, 19. kolovoza, slavi velikih 20 za New Power Vibe, a biblijski stari floor vraća s novo/starom vibracijom u rukama proslavljene hrvatske Ambasadorice Marine Karamarko s kojom će pult dijeliti Puležanin Unique, te dvoje Slovenaca Aney F. i Uptech.

alt

Upade si slobodno uhvati ovdje za 75 sve do ponoći dana eventa, nakon čega skaču 100 kn.

Dobrodošli u Byblos!

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk