Skip to main content
  • 29.08.2023.

Dobar House je spreman za novu zagrebačku sezonu

Ovaj put Dobar House ugošćuje Kirika, ukrajinskog DJ-a i producenta koji je imao vrlo uspješno izdanje na Dobar Houseu, (uz podršku Honey Dijon, Dombreskya i Jamie Jonesa(, te Aney F.-a, istaknutog slovenskog DJ-a i producenta, osnivača Innocent Music etikete

Piše: 

Kirika su već ugostili na DH u Rijeci i bili su toliko zadovoljni njegovim setom da su ga morali ugostiti i u Zagrebu i to što prije! U ranim fazama svoje karijere prepoznao je, da je produciranje glazbe nešto što nadilazi samo hobi te da je to njegova strastvena želja.

Njegova reputacija kao DJ-a svjetske scene naglo je porasla, zahvaljujući nastupima na nekim od najboljih underground partyja i klubova diljem Europe. Također vodi vlastitu vinil izdavačku kuću – Memory Remains. Etiketa mu je omogućila da podijeli svoju glazbenu viziju sa svijetom, a od tada je pokrenuo i nekoliko drugih etiketa, uključujući Razom, Crocus/Color Of Crocus, Uzvar, Yellow Wax, LODE, Bullion, Football Player i Sweaty Bull.

Sva glazba s njegovih etiketa dostupna je na vinilu kao i digitalnim putem. Honey Dijon je Kirikovu traku 'For You' izdanu za Dobar House ovog travnja uvrstila na svoj PRIDE 2023  mix, a u svojim radio i live setovima puštali su je i Jamie Jones te Dombresky.

Aney F. je slovenski pionir minimal house scene i jedan od vodećih slovenskih izvoznih DJ-a s gotovo dva desetljeća bavljenja glazbom iza sebe. Godine 2012. osnovao je Innocent Music, etiketu koja je postala jedna od deset najprodavanijih minimal etiketa na Beatportu. Kao da to nije dovoljno, također je proglašen jednim od 50 najprodavanijih izvođača na Beatportu svih vremena. Tijekom godina svirao je u preko 25 zemalja diljem svijeta, od Europe do Južne, Srednje i Sjeverne Amerike, Kanade, Bliskog Istoka, pa čak i Australije!

Njegova izadnja izdali su i puštali Jamie Jones, Erick Morillo, Nic Fanciulli, Hot Since 82, Richie Hawtin i Archie Hamilton, a rad njegove izdavačke kuće Innocent široko su podržale legende kao što su Marco Carola, Solomun, Seth Troxler, Danny Tenaglia, i mnogi drugi. Steve Lawler nedavno ga je osobno pozvao da se pridruži njegovoj novoj aganciji Talent F1rst kako bi pokazao još više svojih sposobnosti na većoj platformi.

Kao i uvijek, Elena Mikac i Tom Bug sretni su što mogu biti domaćini ovog otvaranja sezone i pridružit će se postavi sa svojim prepoznatljivim setovima!

sonus 2
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin