Skip to main content
  • Mark Knight
  • 19.07.2022.

Mark Knight remiksira Aviciijeve klasike

Tim Bergling aka Avicii proizveo je mnogo hitova u svojoj prekratkoj karijeri

Piše: 

Naslovna foto

Mark Knight


Produkcije koje se i danas vrte na festivalima, u klubovima i na radio postajama. Jedan od njegovih prvih velikih hitova bila je njegova druga suradnja sa Sebastienom Drumsom.

Ovo je izvorno objavljeno 16. kolovoza 2010. i temeljilo se na vokalnom uzorku francuskog house komba Cassiusa, koji je uključivao Philippea Zdara. Njihov hit "Feeling For You" datira iz 1999. Verzija Aviciija i Sebastiena Drumsa bila je vrlo uspješna na međunarodnoj razini i dosegla britansku, njemačku i nizozemsku top listu singlova.

Sada, 12 godina nakon originalnog izdanja, izlaze remiksi house klasika. Između ostalog, trekovima se bavio Toolroom honcho Mark Knight. Rezultat je house melodija koja dobro nosi izvornu vibru i zvuči iznenađujuće respektabilno i old school. Knight je o svom remixu rekao u jednom intervjuu: “Ponovo sam snimio mnoge dijelove kako bih pojačao zvuk i približio svoj miks malo bliže disco feelingu izvornog materijala. Veliki sam obožavatelj pjesme Gwen McCrae. Ova je pjesma jedna od mojih najdražih ploča svih vremena. Tako da je imalo smisla da nešto od toga obradim."

Mark Knight dolazi u Revelin 22. srpnja, a za pultom će mu se pridružiti rezidenti Dancelectric i Aldo Morro.

Cijene ulaznica i rezervacije VIP stolova saznajte na www.clubrevelin.com ili +38598533531

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2