Skip to main content
  • 10.01.2021.

Marko Felinger u drugom izdanju After Podcasta

Drugi gost After Podcasta je Marko Felinger koji dolazi iz Osijeka; na sceni je prisutan preko 15 godina, kao DJ/rezident, organizator i promotor klupskih večeri O2 Underground, Underwater i All Night Long.

Piše: 


Markova prisutnost na sceni započinje 2003., bilo kao izvođač ili kao organizator mnogih uspješnih evenata. Jedan od njegovih najvećih projekata je definitivno 'O2 Underground' rezidencija u legendarnom klubu Oxygene u rodnom Osijeku, koja je tada (2012.) odigrala značajnu ulogu oživljavanja slabe lokalne scene.

U više od 15 godina kao DJ, nastupao je diljem cijele svoje zemlje ali i u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, uz brojna respektirana imena svjetske i regionalne elektronske scene. Od novijih projekata svakako treba istaknuti ‘Underwater’ serijal, koji je uspješno plovio splitskom scenom tri pune sezone uz mnoge premijerne nastupe u Splitu. Krajem 2020. pokreće podcast ‘SessionX’ – mjesečnu selekciju koja nastoji izdvojiti aktualne favorite melodičnog techno zvuka.

Kada nije zaokupljen organizacijom evenata uz posebno odabrana gostovanja ili svojim podcastom, fokusiran je na vlastitu, ‘All Night Long’ večer, koju tradicionalno održava dva puta godišnje u svome gradu.Marko je strastveni kolekcionar gramofonskih ploča i ovisnik o glazbi, opsjednut pronalaskom skrivenih dragulja iz glazbenih kataloga. Njegov zaštitni znak je definitivno jedinstvena kombinacija deep progressive zvuka i techna, često usklađenih s mračnim i mističnim melodijama.

After Podcast se emitira u ponedjeljak, 11. siječnja od 22h na Youtubeu ili Osječkoj televiziji.


 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2