Skip to main content

Maškarane Samo dobre vibracije u središtu Istre

Good Vibes Only je novi klupski serijal pokrenut od strane nagrađivanog kolektiva Seriously Twisted.

Piše: 


Novo izdanje programa "Good Vibes Only" u subotu, 23. veljače u pazinskom klubu Magnus stiže kao karnevalska instanca u kojoj se za pult pridružuje Rich NxT, član planetarno popularnog londonskog kolektiva FUSE.

Rich Nxt gospodin je bogatog iskustva u DJ-ingu, kao i klavijaturist i producent koji se upisao na kartu londonske elektronike. Pogonjen na gorivo strasti i dobrog društva uz kolegu mu Enza Siragusu, upada i kao rezident legendarnog FUSE-a gdje spaja svoju vještinu s onom velikana kao što je Seb Zito, ne bi li stvorili sjajne EP-jeve.

Zanat je brusio uzimajući inspiraciju sa londonske drum and bass i jungle rave scene, a poslije na minimal i tech-house partijima. 2016. je bila značajna godina u kojoj su se želi plodovi dosadašnjeg rada i rađa se i NXT Records sa podetiketom Whats NXT. Ljeto je klučalo s brojnim partijima u Velikoj Britaniji, Europi, Cape Town i Australiji.

FUSE Ibiza mu je osigurala rezidenciju u planetarno popularnoj Amnesiji na HYTE partijima na Ibizi, dok ima i mjesečnu rezidenciju na londonskom Rinse FM-u. Prošle je godine izbacio nekoliko zanimljivih izdanja od kojih "Brigade EP" za Fuse London je bila najprodavanija u svom žanru, a podržali su je brojni DJ-i poput The Martinez Brothers i Jamie Jonesa.

Domaća podrška na partyu su Marin Biočić i Tschoky (Twisted), te San Suono (Liminal). Ulaznice 50 kn u pretprodaji, a na ulazu u klub 70 kn. Pretprodajna mjesta pogledajte ovdje!

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2