Skip to main content

Seriously Twisted – povezivanje je ključ svega, a upravo to Ambasador nudi

Drugo izdanje Ambasadora podijelilo je 38 nagrada akterima elektroničke scene, a titulu za "Najbolji Kolektiv" osvojio je Seriously Twisted, kojega slušamo u subotu na Ambasador Winners Partyu.

Piše: 

Već par godina Seriously Twisted radi i živi na sceni, a da se upornost i želja kad tad isplate, potvrdila im je druga dodjela nagrada Ambasador kad je upravo Seriously Twisted izabran za "Najbolji Kolektiv". Njima samo poticaj da krenu u nove pobjede, a da ovo treba i proslaviti imat će priliku u subotu kada nastupaju na Ambasador Winners Partyu. Porazgovarali smo sa Marinom Biočićem uoči subotnjeg nastupa pa evo što nam kaže:

1. Nagrada je u rukama, kako bi nam opisao svoj osjećaj kao dobitnika kojega je publika odabrala u toj kategoriji?

Osjećaj je nevjerojatan, miješaju se emocije sreće i iznenađenja. Za nas je velika čast bila sama nominacija, bili smo sretni što je netko primjetio naš rad. Pobjedi se malo tko nadao. Znali smo da radimo kvalitetan posao već 6 godina otkako smo osnovali kolektiv i vjerovali smo uvijek u sebe, no sada znamo da to drugi i vide i cijene. Nagrada publike nama je sve, jer sve što radimo, radimo radi publike. Sad ne smijemo na tome stati, nagradu treba opravdati.

2. U čemu vidiš snagu Ambasadora, koji je to ključni faktor po čemu raspoznaješ da doprinosi razvoju scene?

Snaga Ambasdora je u povezivanju. Scena postoji već jako dugo i mislim da je takva stvar jednostavno nedostajala. Lijepo je znati da se trud isplati i da možeš biti nagrađen. Naša scena nije savršena, a projekti poput Ambasadora mogu je samo poboljšati. Povezivanje je ključ svega a upravo to Ambasador nudi!

3. Bliži nam se Winners party, pa daj nam reci, što očekuješ od te večeri?

Iskreno jedva čekam da opet vidim sve prijatelje sa dodjele nagrada jer se s nekima stvarno rijetko vidim. Vidim da je hype stvarno dobar i očekujem vrhunski party ! To nam je i prilika da se s nekim novim licima upoznamo. Želim poslušati i neke ljude koji su nama zanimljivi. Takve stvari su nam prilika da se povežemo i družimo.

[FBevent]

Subota 25. studenog tako je rezervirana za Ambasador Winners party, na kojem nastupa 9 prošlogodišnjih pobjednika kojemu se tako priključuju i ovogodišnji Ambasadori, a oni su Andrea Ljekaj, Butters, Dalton trance Teleport, Filip Motovunski, Petar Dundov, Tom Bug i Seriously Twisted (Marin Biočić b2b Tschoky). Dva floora Boogalooa i osam sati plesa, za koje još uvijek stignete osvojiti upad, detalje pronađite OVDJE.

>Ambasador socijalno<
[FB]
[SC]

[IG]

 

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web