Skip to main content

Miss Monique zatvara Future Scope ljeto na Jarunu

U petak 9. rujna na zagrebačkom Jarunu, Future Scope ekipa ugostit će Miss Monique koja će nas hipnotizirati sa svojim progresivnim i house ritmovima

Piše: 

Nakon uspješno proslavljene 20. godišnjice, Future Scope nastavlja djelovati te dovodi jedno od najaktualnijih imena kako bismo se pozdravili s ljetom u stilu

Svoj početak karijere zasigurno je zapečatila na lokaciji koja vječito pleše, Ibizi, a ubrzo je svoje mjesto pod zvijezdama pronašla po ostalim svjetskim destinacijama. Vjerne fanove stekla je svojom karizmom, ali i eklektičnim setovima koji variraju od progressive housea, techna pa sve do trancea.

Njen najpoznatiji hit “No Fear” brzo se ušuljao u uho globalnim DJ-evima kao što su Armin van Buuren i Paul van Dyk.

Future Scope vožnja cirkulirat će i u ritmovima Marine Karamarko, jedne od najboljih tech-house DJ-ica od strane Ambasadora koja vješto dirigira i labelom THANQ Musicom. U posljednji ljetni ples na Jarunu, uvest će nas i rezidenti Boogalooa te Future Scopea, a radi se o Shipeu, DJ Jocku te Sinu. Ovaj trio ponudit će plesačima i plesačicama raznovrsnu igru žanrovima kao i svaki put do sada.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima po cijeni od 100 kuna, stoga reagirajte na vrijeme i zajedno s Future Scopeom ispratite ljeto uz tople vibracije na lokaciji skrivenoj od očiju vanjskog svijeta. Novosti pratite na FB eventu!

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2