Skip to main content
  • 12.08.2016.

Momčad okupljena oko vinilne etikete Vakum na trećem Slurp! festivalu

Treće izdanje ovogodišnjeg Slurpa! na tvrđavu Punta Christo ljubiteljima elektroničke glazbe podariti će strastvenu zabavu na dva podija.

Piše: 


Momčad okupljena oko vinilne etikete Vakum, koja je nedavno dogurala i do četvrtog razgrabljenog izdanja, dovodi nam u goste Lucretia iz beskompromisnog producentskog dvojca The Analogue Cops, s kojim je u nekoliko navrata uspješno pohodio naše klubove. Porijeklom iz Padove, s trenutnom bazom u Berlinu, Domenico Cipriani, što mu je pravo ime, od prijatelja i kolega opisan je kao strastveni puštač glazbe, ovisnik o vinilima i još k tome inženjer zvuka. Neumorno je aktivan na nezavisnim izdavačkim kućama kao što su Restoration Records, Machines State Polymers, Appointment, Parassela i Muscle Records.

Uz Lucretia, Vakum floorom će prodefilirati vrsni domaćini Disrupted Project, Evan i Borut Cvajner, dok će program drugog iliti Techno floora istkati imena kvarnersko-istarske techno scene koja uvijek isporučuju sjajne setove, a to su Lemon, Adoo, Krekman i Poco Loco!

Subota, 13.8.2016. @ Tvrđava Punta Christo, Štinjan, Pula
Početak: 23:00 / Kraj: 6:00
Ulaz: 60 kn do ponoći / 70 kn nakon ponoći

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk