Skip to main content
  • alt
  • 7.02.2015.

Mr. DJ Dario u zadarskom Q baru

Zadarski asfalt i meso i kosti njegovih partijanera večeras će se iznova tresti na plesnom iskupljenju u Q baru s Mr. DJ Dariom.

 
Electronic Music Night ekipa ne uzima predah jer spavat ćete nakon što kosac dođe po vas. Nakon fantastične Technotice na ovaj zadarski floor dovode iskusnog lisca i jahača zvučnih valova Mr. DJ Daria.
 
Da postoji rječnik hrvatske elektronike pod M i pod D biste svakako zatekli ovog pionira domaćeg elektroničkog beata. Ne možemo zamisliti posljednjih 20 godina ni pričati o tome tko je tko u ovom stelarnom društvu bez da se osvrnemo na njegovih dva desetljeća iza pulta.

alt

 
Stvari su se podebelo zahuktale ’94. rezidencijom u klubu “Mungos Kašina” da bi kasnije poput glazbene hidre preuzeo rezidencije projekata kao što su Kraljevstvo, Perfection, Old School te rezidenciju kultnih zagrebačkih klubova klubova “The Best” i “OTV”.
 
’98. je donijela i krunu karijere s dvije azijske turneje i pločom Vicked koja je poslala koncentrične krugove underground svjetskom klpskom scenom.
 
Gospodin među Dj-ima, Dario, će u Q baru počastiti prisutne svojom specifičnom fuzijom tech zvukova premreženog melodijama i dubokim toplim bas linijama.

alt

 
Glazbeni vrtolog u Zadru započinje oko jedanaestice i ne staje sve do 6 ujutro do kada će se uz Daria iza pulta izmjenjivati i osnivač Decoded Recordsa Edy C. i Mateo Nekić Butters.
 
Pa eto, ekipu pod ruku i čak iako zadranin nisi kada si zadnji puta bio na vikend izletu? Vidimo se na podiju dragi naši, a do tada rave on!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2