Skip to main content
  • alt
  • 7.02.2015.

Decoded Records i Active Line Six – 2015.

Active Line Six je naše gore list, virtuoz svega onog tehničkog s kojim šećemo vrtovima pulteva, mixeta, sučelja… ali uz to što nam je go to tech guy Krešo nalazi i vremena za vlastitu produkciju.

 
Decoded Records tako s ponosom uzbuđeno predstavlja novo, i ujedno prvo izdanje u 2015., koje potpisuje baš spomenuti majstor mixeta. EP je jednostavnog i nepretencioznog naslova Active Line Six – 2015. 

alt

 
Ovo izdanje ujedno je debitantsko pojavljivanje na Decodedu i zastor, uopće ne sumnjamo plodonosne suradnje, se podiže s dvije fantastične, jake, moderne i čiste techno trake s debelom sočnom linijom basa kao da slikaš onim najdebljim kistom posipanom finim nitima hipnotičkih perkusija i jednim vokalnim sampleom.
 
O kvaliteti rada i predanosti našeg autora dovoljno govori činjenica da u znak odobravanja kimaju umjetnici kao što su Pig & Dan, Stacey Pullen, Monika Kruse, Sam Paganini, Paco Osuna, Macromism, Kaiserdisco, Dubfire na čijem SCI + TEC labelu također već sjedi jedna traka.

alt

 
Ivan Komlinović je bacio ušnu školjku u smjeru EP-ja i pohvalio pult kolegu riječima: “Sjajna techno stvar Kreše Activea za šibenski Decoded. Da je na ploči, sigurno bih je puštao!”. Pa poslušaj dakle na što su se to u EP-ju zakačili toliki jahači techno stampeda. Stisni play i ugodna vam subota dragi naši!
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2