Skip to main content
  • alt
  • 5.11.2014.

Mrkli Mrak se spušta na Aquarius

Jesi li ikada želio plesati u potpunom mraku koji je tako taman da možeš u njega umočiti dlan, gotovo tekuća tama?

 
Ako je pustolov u vama rekao “Pffff! Pa naravno” e onda ti je metaforička sjekira upala u ono šta pčele rade.
 
U subotu, 8. studenog, u Aquariusus se održava party naziva Mrkli Mrak. Aquarius organizacijski team je sredio  da vas ove večeri dočeka pravi light show spektakl na koji ćete vilicu sakupljati s poda. Na podiju će vas čekati i “THE LIQUIDATOR” – multifunkcionalni LED osvijetljen robot od 3 metra visine s pištoljima na CO2 i mnoštvom iznenađenja. 100 MW laseri, pirotehnika…

alt

 
Dress code je crno kako biste se tematski uklopili u priču i iako je svjetlo divno svaki light designer zna da treba poštovati i mrak jer bi bez njega bio bez posla.
 
Ako vam ne smeta pokoji sudar s drugim tjelesima u mraku ovo je mjesto za biti. No da nam ne budete u potpunosti dezorijentirani možete slijediti male putokaze koji će vas voditi do toaleta, DJ pulta i, svakako, šanka. Spremite bijele štapove , neće vam trebati, samo slijedi ritam kojim će vas snabdjevati DJ Matroda. Ubaci dvadesetku dva sata prije ponoći i uživaj. Želimo vam dobar provod, duge sretne noći i laka buđenja.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2