Skip to main content

MYUZ slavi prvi rođendan! Sprema se kvalitetan slavljenički party u Zagrebu

MYUZ ovaj petak proslavit će svoj prvi rođendan! Iza ovog DJ kolektiva je uspješna godina na koju su ponosni svi članovi ali sada već i vjerni fanovi.

Piše: 


MYUZ će svoj prvi rođendan proslaviti u zagrebačkom klubu Klub koji u protekloj godini broji njihovih pet uspješnih partya. Na rođendanu će myuzu puštati kolektiv u punom sastavu bez gostujućih DJ imena (Yakka, Hudi & Lu Kaku, Sicillio, Mario) te kao i svaki puta do sada, svojom energijom stvoriti pravu klupsku atmosferu.

Svoj prvi party kao kolektiv održali su u upravo u Klubu.

‘’Već tada je odaziv bio velik, čak se tražila i karta više! Nismo očekivali da će tako krenuti, zaista smo sretni i funkcioniramo kao kolektiv dobro, a i privatno provodimo puno vremena skupa.’’, prisjeća je jedan od osnivača.

Upornost i trud dovela je ovaj kolektiv do brojnih suradnji i prilika za rezidenciju u raznim klubovima. Ove godine su iskoristili svaku priliku koja im se pružila. Nastupali su na Pine Festu u Samoboru, na Danima piva u Karlovcu (u sklopu organizacije Yam.hr), na nekoliko dnevnih afterpartya u zagrebačkom klubu Aquarius, a proteklo ljeto nakon svog prvog eventa u Rovinju dobili su priliku za rezidenciju u klubu Steel. Neka od imena s kojima su surađivali je poznati kolektiv After Caposile, Marco Dez, Miss Wallace i mnogi drugi.

Klupskoj sceni donijeli su i neki novi zvuk. Riječ je o Microhouseu, a ovaj kolektiv iz  Slavonije donosi svjež sound i puno dobre energije. U budućnosti planiraju nastaviti ovim tempom, poigrati se sa vlastitom produkcijom ali i novim lokacijama za partye koje će za sada ostati tajna.

FB Event: MYUZ 1st Anniversary

Dan poslije rođendanskog slavlja u Zagrebu, MYUZ u suradnji s kolektivom L2KUB rasplesat će Rijeku, uz podršku domaćih DJ snaga. U prosincu ih očekuje i veliki party u Vinkovcima (Vanilla club) na sam Badnjak pa je to idealna prilika za poslušati ih u Slavoniji gdje su i započeli svoje karijere pojedinačno. MYUZ kolektiv poziva sve ljubitelje elektroničke glazbe da dođu u što većem broju i da skupa s njima proslave rođendan u najboljem tonu!

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web