Skip to main content
  • 5.12.2018.

MYUZ je u Klubu

MYUZ je kolektiv koji čine Yakka, Hudi & Lukaku i Sicillio, a prvo izdanje MYUZ partya prošle subote je bila prava poslastica za ljubitelje housea.

Piše: 


Sjajan odaziv publike koja je klub Klub. (Zagreb) već u prvih pola sata od otvarnja kluba napunila dance floor, navjestio je da se sprema odlična večer, a laž bi bila da se tražila karta više, no tražila se vješalica više. Garderoba je popunjena u manje od sat vremena pa je za ostatak jakni poslužio backstage.

A večer je u ponoć započeo Sicillio – novo ime na DJ sceni, s dugogidišnjim party stažom koji je publiku kvalitetno zagrijao prvih sat i po. Nakon njega, pult preuzimaju Hudi & Lu Kaku, uigrani back2back duo s odličnim dvosatnim deep setom te na koncu Yakka (aktualni dobirnik nagrade Ambasador za DJa godine) zadnjih dva i po sata s malo tvrđim garage i classic house soundom.

Preko 200 posjetitelja od kojih je dobar dio ostao do samog kraja, posvjedočilo je vrhunskoj energiji, zabavi i možda izlizanom izrazu, ali definitivno PLUR-u u svakom smislu riječi. U nastavku neke istaknute fotografije koje je snimio artmotiv.hr

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk