Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Na Hvaru se otvara izložba -Klubovi jutro poslije-

Utorak, 01 Lipanj 2021

Selekcija odabranih radova naših dugogodišnjih fotografa i suradnika prikazat će kako izgleda 20 hrvatskih noćnih klubova jutro nakon partya.


Izložba se otvara u subotu, 12. lipnja od 19.30h u Stari Gradu na otoku Hvaru, a moći će se pogledati besplatno sve do 11. srpnja u foajeu kazališta Petar Hektorović.Naslov izložbe jednostavan je i samoobjašnjavajući jer je sadržaj nadređen formi, a u njemu će se zateći motivi hrvatskih ljetnih i zimskih klubova na način na koji ih publika uglavnom nije imala prilike vidjeti; tihe, nijeme i mirne nakon što je i posljednji posjetitelj napustio plesni podij poradi postelje ili nove, još nepoznate, avanture.Uključeni klubovi i oči iza objektiva su:

DUBROVNIK – Lazareti

SPLIT – Kameleon

PRIMOŠTEN – Aurora

ZRĆE – Aquarius, Papaya, Noa

RIJEKA - Crkva i ex tvornica Torpedo

ZAGREB – Boogaloo (mali i veliki floor), Depo, AKC Medika (Attack i Surogat), Lovačka soba, TNT, Podmornica, Super Super, Museum, Taboo, ex tvornica Munja


Fotografi: Robert Kale, Goran Perešin Goxmag, Goran Telak, Mario Pavlović, Dorijan Šipuš, Antun Rosović, Josip Ostojić, Nino Knežević i Tonko MikulandraFB Event: Izložba "Klubovi jutro poslije"

Izložba je premijerno predstavljena tijekom listopada 2016. u Splitu (Klub Zona) i studenoga 2016. u Zagrebu (Pločnik), povodom obilježavanja 15 godina portala Klubska scena. Potom se naknadno održala u sklopu Kulturaljke tijekom ožujka 2018. u Šibeniku (Galerija Matija).

Izložbu organizira udruga Klubska kultura zaslužna za pokretanje Ambasadora, prve hrvatske nagrade elektroničke glazbe. Partner izložbe je udruga elektronskih umjetnosti "Decibel" iz Stari Grada. Projekt sufinancira Ministarstvo kulture i medija RH, a podržali su ga Općina Stari Grad, TZ Stari Grad, te BURN Energy Drink.

Na Hvaru se otvara izložba -Klubovi jutro poslije-