Skip to main content

Najbolje od jazza, housea i downbeata na Europskom trgu

U četvrtak, 17. prosinca, s početkom u 17 sati Europski trg povodom Adventa će rasplesati rado viđen i slušan gost zagrebačke publike.

Piše: 


Shuya Okino, jedan od najznačajnijih predstavnika japanske elektroničke scene koji već više od dva desetljeća nastupa po Europi, Aziji i Americi. Okino je ujedno i jedan od članova legendarnog dvojca koji čine japanski Kyoto Jazz Massive. Poznat je i kao kao pokretač Crossover/Jazz scene u Japanu, a upravo po uzoru na legendarni klupski program Kontrapunkt i sam je 2003. godine u Tokyju pokrenuo prvi tamošnji Crossover Jazz Festival. Godine 2005. napisao je knjigu How to Be a Good DJ koja je doživjela svoje četvrto izdanje te se prodala u 15-ak tisuća primjeraka.
{youtube}tyCWKP-MnX8{/youtube}

Uz izdanja u sklopu sastava Kyoto Jazz Massive objavio je i dva iznimno uspješna solo albuma, od kojih je Destiny dosegao prvo mjesto na iTunes ljestivici dance glazbe. Također, posljednjih dvadesetak godina u svom tokijskom klubu The Room ugošćuje vodeća imena japanske i međunarodne Crossover/Jazz/House DJ scene.
{youtube}SyDd9J9BmK0{/youtube}

Okino je prvo u nizu renomiranih predstavnika elektroničke glazbe koje na Advent na Europskom trgu ove godine dovodi ikona klupske scene Eddy Ramich. Nastup Shuye Okina na Europskom trgu trajat će do 22 sata.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop