Skip to main content
  • 3.11.2016.

#necukuci – Srce je tamo gdje je after!

Zvijeri potisnute tjednim potrebama, kojima žrtvuješ gušte i slobode kao paljenice da bi realnost tekla glatko, zavijaju sve glasnije na ponoćne mjesečine kako tjedan puže kraju.

 
Parazitske priraslice na duši liječimo stoga vibracijama u kostima i mišićima na samo cipelcug od srca glavnoga grada. Buraz Dante bio je uvjeren u hijerarhiju napolitanke pakla u devet slojeva, no ti, kao najmilija božanska igračka, pozvan si na to da pokidaš lance dobrovoljno sretno zarobljen na trećoj razini između neba i zemlje gdje je zlo i naopako taman toliko uvrnuto da bude opasno dobro – u TABOO

 
Svijet će te pokušati ugurati u kalup, on te treba kao poniznog poslušnog konformista koji ne izaziva njegova nakaradna pravila i etikete ponašanja u morbidnom bontonu prosječnog. Biti slobodan i sasvim svoj u ovom svijetu je tabu i zato i nastaje podzemna troslojna kaskada ritma kao mjesto egzorcizma i pomirenja svih manija, simptoma i psihoza za njihovu kinestetičku reintegraciju u cjelovitost sretnoga tebe. Na ovoj istoj misiji sreće i kvalitete tako je s novom ekipom za kormilom u posljednjih godinu dana TABOO iz opskurnosti odlučio vjerovati u onu staru narodnu: "Po afteru se dan poznaje!". Mjeseci su prolazili a trud, entuzijazam i predanost u kratkom razdoblju podigli su TABOO do programski jačeg kluba zagrebačke panorame.
 
Počelo se skromnije, brstenjem najbolji reginalnih umjetnika kako bi, samoprozvani po novoj narodnosti dugih noći i sretnih jutara, Tabooljani i Tabooljanke protresli skelet na najbolje što se nudi. Program je nakon regionalnih bombi napredovao logičnom progresijom rasta prema internacionalnim imenima, jer što više znaš to više možeš. Stoga nas u subotnjoj noći, 11. studenog, očekuje i čovjek s globalnom eksplozijom beata u rukama, Cristian Varela.

FB EVENT: Cristian Varela at TABOO CLUB Zagreb

 
Kak su tragovi zore posljednjih mjeseci za TABOO značili samo još uvijek puni podij i nezaobilaznu struju onih koji su još gladni, oni koji su majci već rekli da ne čeka s ručkom (dok je ona rolala očima tako glasno da je čuješ preko telefona), i onih kojima pozdrav suncu znači nešto sasvim drugo od plastelinskih manipulacija tijela u yoga asani, tako je spontano i iz ljubavi nastao novi brand #NECUKUCI koji dere najbolje after programe do minimalno 10 ujutro, ali nerijetko dočekamo i pucanj Gričkog topa (glavno da je top, a ne vještica). Naravno da nećeš kući. Znaš i sam da te tamo svi znaju, a avantura poštu prima na površini opne nepoznatog. 

 
Svi oni čiji demoni su jači od obveza, oni koji su plesali s nama stotinu jutara, koji su ostavljali srca, duše i znoj na podiju i pošli kući (iako stvarno ne žele… duh je jak, tijelo je slabo) bolji i otvoreniji no kada su se spustili na dno TABOO-a, Uprava vam zahvaljuje uz obećanje da će nastaviti i dalje poštovati ukazano povjerenje uz osjećaj osobne odgovornosti za tvoju beat personu. Još jednom vas pozivaju da s njima plešete na Varelu i upamtite – kada vas netko u bezožni sat upita je li vrijeme za poći, odgovor znaš – #necukuci.
 
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk