Skip to main content

Nizozemski beat za 17 godina BitchBlack rusvaja!

Crn, crnji, najcrnji od svih, u Lazarete usidreni tvoj, Torresov i od svih onih koji cijene dobar ritam i hodočašće pred zvučnicima do zore, BitchBlack nadolazeće subote slavi svoj skoro pa punoljetni rođendan!


Iza aliasa onoga koji ide glavom i rogovima kroz zid svih irelevantnih nameta stvarnosti kako bi došao do onoga što želi, Torres je Tomislav. Gospodin Rugole ti tako maše s palube 17 godina starog glazbenog plovila, s kapetanskom kapom, cigarom i crninom ugode onoga što stvara za Dubrovčane i Dubrovčanke dovođenjem sjajnih gostovanja među stoljetno kamenje jedne bivše karantene.

Ova Velika Subota velika je stoga, izuzev sasvim nevezanih simbolika svekolike jajadi, zečadi, pisanica i esencijalne emocije Uskrsa koja jest francuska salata, i za glazbeno religiozne koji vole plesni duboki house proggy/techy štukature, jer gost stiže sa sjevera. Iz nizozemskih fjordova granicu preskače Eelke Kleijn. S praktične isusovske 33, govorimo o onome koji je svoj trag već ostavio na labelima kao što su Spinnin' Records, Global Underground, Ministry of Sound, Sony Music Entertainment i EMI, a rad se proteže od filmskih soundtracka, preko live showova i zrakonepropusne tehnički savršene produkcije. Eelke je ono što nastane kada glazbenik živi u limbu kompozitora i elektroničkog producenta dok simultano gradi i vlastiti Outside The Box Music.

S dva punokrvna albuma Untold Stories [Manual Music, 2010] i Naturally Artificial [Global Underground, 2007] s nekonvencionalnim brojem traka (16 i 15) upekao se u globalno uho i jednako lako svoje talente okreće radio eteru, produkciji, ili nastupu pred publikom dok paralelno Hollywood kuca na vrata u potrazi soničnih pozadina za blockbustere. Svojevrsni suvremeni renesansni glazbenik tako 15. travnja dobiva podršku domaćih Boy.An i Audiometric Lane-a ravno iz crnog BItchBlack srca.

FB EVENT: 17 Years of BitchBlack Anniversary w/ Eelke Kleijn

Ti si fino pikiraj datum na kalendaru, objasni baki i majci, tetama i stričevima zašto ćeš se na uskrsnom doručku pojaviti kao statist iz zombi apokalipse i pokuri na podiju kalorije svih onih kolača koje znaš da ćeš ugurati u sebe kada prihvatiš da je samokontrola daleka udaljena zemlja do koje kartu nemaš. Vidimo se u Lazaretima, a BitchBlacku sretan rođendan! 105 pa opet!

 

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop