Skip to main content
  • rock the house
  • 27.08.2013.

Novi klupski program u Osijeku

S ciljem povezivanja ljubitelja elektroničke glazbe i dizanjem kvalitete clubbinga u Slavoniji,  pokrenut je novi klupski program u Osijeku.

Naslovna foto

rock the house
 
"Rock The House"  za cilj ima promociju i širenje u svijetu već nekoliko godina popularne progressive/electro house glazbe koja ne samo da osvaja klubove nego na glazbene festivale toga žanra privlači na tisuće mladih željnih plesa, zabave i pozitivnog iskustva. Residenti i začetnici programa su DJ i producent Dan Dally te osječki DJ Noisy Boy (aka DJ Joka).
 
Na premijernom izdanju ove subote, 31. kolovoza, u osječkoj  Cocktail Barci uz resident DJ-eve nastupit će i MC koji će biti zadužen za dodatno podgrijavanje atmosfere i komunikaciju s publikom, a uz sve navedeno organizatori su pripremili mnoštvo iznenađenja kako bi ugođaj bio što više ''festivalski''. Neki od njih su: specijalni fire i light show, dodatno vrhunsko ozvučenje, aftermovie…  ''Rock The House'' započinje već preko dana i to warm up partyjem u Caffe Baru Davos u samom centru grada.

{jcal_latest eventid=4217}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk