Skip to main content
  • alt

Novogodišnja party preporuka

I evo je samo što nije, pred vratima je. Kroz nekoliko dana ispratit ćemo sve ono staro, razvući osmijeh i  raširiti ruke u očekivanju novog kruga oko naše zvijezde.

 
Ako si ove godine odlučio ostati doma u pidžami, s tupperwareom punim ostataka božićnih kolača i novogodišnjim programom to je isto u redu, ali za sve one koji će ipak novih 365 čekati uz vrući beat koji te natjera da se naježiš i voliš svemir koji pleše zajedno s tobom  donosimo ovaj novogodišnji party vodič kao lijevak u koji su se slile sve sjajne novogodišnje fešte. Uglancaj si cipele i krenimo!

alt

 
Zagreb se zaista isprsio ove godine pa i najzahtjevniji partijaneri s desetljećima staža mogu pronaći nešto za sebe. Po prvi puta se održava golemi NYE Croatia festival gdje će u Boćarkom domu od osmice vrtiti dvadesetak imena i ludilo ne staje dva dana.
 
Malo ponad glavnog trga smjestio se Groove koji vas zove da od 21.00 za jednu stotku  dočekate jutro s  DJ Duixom & DJ Superfineom. Nekoliko stotinjaka metara dalje Lemon Bar i Club se podielio na dva floora i New Years Eve partyjem predsjedaju  DJ Ivan Škrinjarić (@ Bar) & DJ Frx a.k.a. Chris Twist (@ Club).
 
U DEPO klubu od devetke započinje NYE Reuniuon 2015. na kojoj vam s floora dok se bedra ne počnu tresti u 2015. ne daju Mr. DJ Dario, Kiki, Cet, Mary, Teo Harouda, Teo Zver, Shi Pe, Teychee, Frenki. Fenomenalan party s grčkim bogom mikseta, Karakasisom, baca vam povratnik na scenu, Boogaloo, koji je napokon otkačunao svoja vrata za jedan friški start.

alt

 
U Aquariusu vas pak čeka REUNION ULTRA NYE 2015 @ AQUARIUS CLUB ZAGREB party s 15 DJ-a, dva floora, uz rezidente TURKTHEDJ-a i Z’Spin-a, Ibiza CO 2 show-om, LED robotima, plesačicama, balloon drop-om… 
 
The Club-U u hotelu Esplanade čeka Novu uz DJ Claudia pa ako ste više za opciju potpune komocije u kojoj vam je sve te noći osigurano ulaznicom od 395kn to je to.
 
Da s njima dočekate zoru vas poziva i ekipa iz Gjure 2 i Fabian Jakopetz, Matya, Sthekerson, Gogolesko, Sylph, Rene, Leon B, Nemir i Ni & Senno oko desetke otvaraju Godina Techna 2015. party.
 
Das Haus vam pak daje party slasan kao napolitanka. Tri flora, dub, psy i freestyle, i aftericu koja započinje u 8 ujutro i sve to za cifru od pedeset HR novaca na Aon Nova Godina fešti, dok Sirup sat nakon ponoći, kad se izljubiš i izgrliš sa svima, započinje zvijer od partija koja će trajati punih 15 sati, ugostiti dva velika inozemna gostovanja Iron Curtisa i Dax J-a, a tu su i Felver, Pytzek, Pete Dux, Funk Guru, Arsen Pavešić, Basta, Mario Novak, Jako Kolbas, Bronski, Tvrtko & Sladoled.
 
Kada sve u Zagrebu utihne, kada su šljokice prosipane, srca puna i glave nešo teže pođi na after u Boćarski dom na UES Clubbing x NYE After Hours 2015, gdje se fešta nastavlja od pet ujutro pa sve do podne uz samo nabolji house, techno, deep, dub i electronica zvuk.
 
 

alt

 
Ni ostali rasplesani gradovi Lijepe Naše ne kaskaju s party ponudom. Tako Quasimodo u Splitu poziva sve da se nakon službenog odbrojavanja od 1 iza ponoći zalete na aftericu koja će zarezati daleko u prvi dan 2015., dok riječki Galileo jaše u Novu s dvadesetogodišnjim čudom mixeta Alexom Cvetkovom na partiju imena Ride Into 2015., a na Harteri se odvija Thunder of Bass 2015.  Grmjeti će od devetke na Ri Rootz  flooru i Muzika Miliona stageu i još uz ulaznicu dobivate klopu i piće dobrodošlice. Osiječani mogu navratiti u restoran Galija koji baca jedan All inclusive s Omerom, Slyom & Sheepatzom.
 
Dubrovnik u Novu u Revelinu uplovljava s ekskluzivnim Wonderland showom – raskošnim glazbeno scenskim spektaklom u kojemu će vas zabavljati plesači, akrobati, glzbenici i dapače nećete ostati ni gladni, a tu je i uvijek rado viđeni gost Tomcraft, dok se u Lazaretima od desetke odvija BitchBlack Pres. NYE @ Lazareti.
 
Bivša splitska Jungla uplesat će u 2015. s Perom Fullhouseom i Kristinom Lalić za pultom. Ako se po jutru dan poznaje zateknete li se u Splitu znate gdje trebate dočekati ovo najvažnije svitanje u godini.

alt

 
Vodički Opium opija vas od 22 sata s DJ Martinom Landskyjem (DE), Antoniom Severdijom, Edy C.-jem, Speedyem & Low Trippin Records dok se u osječkom Epicu na tri floora (Drum’n’zez, Regenartion i Hospitality) čeka Epski spektakl 2015. Zadarski Rio Bar slavi uz Andrologica a Pula daje veliki free party SLURP!, Seasplash & Marsroom NYE Party sa također magičnm trijadom floorova (Slurp!, Seasplash, Marsroom), a Green Club u Novoj Gradišci maše 2014. uz techNOVAtion i talijana, Electroritesa, za pultom.

U riječkoj Crkvi ruke možete u ritmu umjesto molitvi sklopiti na Timeless 2015. partiju. Ide li vam se preko granice susjedi u Ljubljani bacaju Suncebeat New Years Eve Party s Ronniem Herelom, Gavinom Kendrickom, Master D-jem, Alexom Serrom i Uptechom

alt

 
Nadamo se da ste našli svoj party i svoju ekipu s kojom ćete uletjeti u novu rundu. Želimo vam sve najbolje, neka su vam pića hladna ritam vruć, prostranstva podija nepregledna a poljane druženja i užitka plodne. Želimo vam sve što si želite i sami dragi naši, plus onda još malo kao trešnja na vrhu. Hvala vam što ste s nama već 13 ljeta i zima, dižemo čašu za barem još toliko druženja, igara, vijesti i smijeha. Sretna Vam Nova 2015. gdje god da dočekali njene prve sekunde.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop