Skip to main content
  • alt
  • 29.11.2013.

Novogodišnje slavlje u Aquariusu

Nakon niza uspješnih partyja iz serijala Reunion, klub Aquarius će prirediti i veselo slavljeničko novogodišnje slavlje  i to u proširenom sastavu.

 
Tom će se  prilikom u klubu Aquarius okupiti ponajbolja imena domaće elektroničke scene na dva različita floora, ali ovaj put uz njih će ekskluzivno gostovati i kralj elektro scene – Tomcraft
 
Na dva različita floora dočekat će vas najbolji predstavnici poznatih kultnih programa Perfection, Kraljevstvo, Hardwork, Body&Soul, F-Scope, Old School, Liquid i Rave’n’ Roll. Tako vas  glavnom flooru uz domaću ekipu očekuje i već spomenuti headliner Tomcraft , a možete očekivati pregršt dobre elektroničke glazbe; od elektra i tech-house do čvrstih i energičnih techno setova jedinstvenog i čistog zvuka Ceta, Mr. Dj Darija, Zokyja i Tea Haroude. Bit će to prava glazbena retrospektiva i kombinacija najboljih elektroničkih stilova.
{youtube}ej8M4u2rJaw{/youtube}
 
Na malom flooru očekuje vas već provjerena house ekipaBalkan Kolektiv, House United, Aquarius i LAD Records – koja će vas uveseljavati s malo više vokalnih produkcija. Tu je i posebni gost iz Rijeke – Mr. Woox. U njegovom setu možete očekivati atmosferu 30-ih u novijem ruhu uz electro swing house.
 
{youtube}mqn08feo6n4{/youtube}
 
Cijena karte je 100 kuna u pretprodaji te ju možete nabaviti u Aquarius CD Shopu, na blagajni kluba Aquariusa i putem sustava Eventim. Na sam dan, 31, prosinca, cijena karte je 130 kuna. Cijena karte iza 4 sata  je 50 kuna, tada sviraju Zoky i Teo Harouda na velikom flooru te Mr. Woox i E- Base na malom flooru, a party će potrajati do 7 sati, a možda i dulje.
 
Big floor(A2):
Electro/Tech-house/Techno
CET
Late night sessions
TOMCRAFT
Great Stuff Rec., Germany
MR.DJ DARIO
Kraljevstvo, Perfection
ZOKY
Rave’n’Roll
TEO HAROUDA
Rave’n’Roll
 
Small  floor (A1):
House/ Electro Swing
MISS KALI
House United
MARTYN NEGRO
Aquarius, Funhouse
MR. WOOX
Balkan kolektiv, Ludwig sound
E BASE
LAD Records, Deep life, Ritam klub
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2