Skip to main content
  • 1.11.2017.

Novogodišnji 24-satni doček u Berlinu sa preko 20 DJa

Doček Nove Godine još je samo jedna prilika da se organizira odličan party i da se nađete okruženi najboljim DJima, a u Berlinu se sprema 24-satni doček koji organizira HYTE sa više od 20 DJa.

Piše: 

Opet smo u tom dijelu godinu, kada iako još miljama daleko, svejedno trebamo misliti na novogodošnji doček. Ne treba ni sumnjati kako će se u Berlinu događati nešto veliko i upravo za ovu priliku doček Nove Godine održat će se na najimpresivnijem mjestu. Organizatori HYTE-a preuzet će Funkhaus i na rave koji će trajati 24 sata, dovode preko 20 DJa.

Impresivan line up na impresivnoj lokaciji, bolje za doček ne može. Bivši centar za emitiranje, Funkhaus, sagrađen je '50ih godina i nalazi se u istočnom djelu Berlina. Multi-funkcionalna hala sagrađenda je uz velike napore arhitekata i aukustičara koji su stvorili emitirajući kampus svijetske klase. Unutar Funkhausa je i Shedhalle, mjesto gdje će se održati ovaj novogodišnji doček, dok će preostale prostorije biti ukrašene u vintage stil '60ih i '70ih koji će prikazati klasični berlinski stil kakav se danas nigdje ne može naći.

Na line upu se nalazi točno 22 imena, čineći ovo jednom on najprimamljivijih ponuda za doček. Sve kreće 31. prosinca u 18 sati, a za pultom će se naći Tale Of Us, Pan-Pot, Nina Kraviz, Loco Dice, Chris Liebing, Adam Beyer, Ricardo Villalobos, Yaya, Alex & Digby, wAFF, Andre Oliva, Steve Rachmad, Bjarki, Monoloc, Confidn, Modig, Deniro, Gregor Tresher, Enzo Siragusa, GHEIST, Ferro i DeWalta.

Želite li oblilježiti doček, da na najbolji način zaključite staru godine i uđete u novu, karata još ima, ali nemojte dugo čekati.

[FBevent]
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2