Skip to main content
  • 26.11.2019.

Opaki raspored za vikend u Crkvi: Au Voyage i Alkemija: Geneza

Klub Crkva u Rijeci ovog vikenda 29. i 30. studenoga priprema za svakoga ponešto iz spektra elektroničkog zvuka.

Piše: 


U petak 29.11. koncept Au Voyage za čijim kormilom Božo ističe da će biti funkasto, plesno i uhu milo misleći pritom na funk, disco i house glazbu.

Au Voyage je zamišljen kao putovanje u kome nismo vremenski i glazbeno ograničeni. Pokrenut je samoinicijativno, zbog ogromne količine vrhunskog materijala koje je domaćin dugo pronalazio u ambisima interneta i neopisive želje da to predstavi svima oko sebe. Ulaznica je 30 kn, a za vaše uho u nastavku i preview onoga što možete očekivati na flooru.


FB Event – Au Voyage u Crkvi

SUBOTNJA ALKEMIJA: GENEZA
Posljednja subota studenoga (30.11.) rezervirana je za večer Alkemija: Geneza. U Crkvi, Alkemiju slave kao znanost individualne preobrazbe i simbolično je obilježavaju kroz ples, druženje i osmijeh. Protagonisti ove noći su tri znanstvenika naše scene Kommoda, Antonova i Zopester. Na Alkemiju upadate za 40 kn.

FB Event – Alkemija: Geneza w/ Kommoda [Taman]

KOMMODA
Prijateljima poznatiji kao Maslo, za pult se odvažio stati 2014. godine, a nakon što ga je osvojilo miksanje, okušao se i u produkciju koju i dan danas, kako kaže, “ne radi toliko ozbiljno”. U sklopu kolektiva Taman program splitske Kocke obogaćuje svojim setovima prožetim sporijim techno, EBM i elektro trakama. Djelovanje ovog kolektiva kojeg čine još El Commando i Allan vrlo je značajno za dalmatinsku scenu.


ANTONOVA

Raznolikost glazbenih utjecaja koji su oblikovali njen glazbeni ukus osjeti se i danas – ne opterećuje se žanrovima, od nje možete očekivati mashup žanrova od probranog deep house-a, acid-a, synthpop-a, minimala, pa sve do bangera koji vas vode prema vrhuncu večeri i definitivno ne ostavljaju ravnodušnima. Vrlo rado ulazi i u techno vode, gdje posebnu pažnju posvećuje selekciji traka, sa nižim BPM-ovima, ali sa puno groova i dubine. Debitantski EP “Habay” izdaje na moldavskoj minimal etiketi Conceptual – Black, krajem godine izlazi njezin drugi EP “Caramel” koji je potpisala za hrvatski house/deep house label Dobar House. Rado viđen gost na domaćim i regionalnim festivalima, kao i hrvatskim klubovima.


ZOPESTER

Pravog imena Zoran Pešut prvi susret sa elektroničkom glazbom ostvaruje 1996. godine na fantastičnom performansu tandema “Noise Destruction”. Pristup glazbi, izvedba i tehnička savršenost ex-Yu pionira ovoga žanra, ostavljaju golemi dojam na Zopestera i tu njegova priča kreće. U početku kao “clubber” i štovatelj svega elektroničkog, predani rejver, odradio je kilometre na floorovima svih etabliranih regionalnih i internacijonalnih DJ-eva i tako baš u vrijeme “zlatnog doba” clubbinga počinje istraživati mix, usavršava vještinu mixanja i pronalazi svoj groove. Njegovi mixevi fuzija su različitih žanrova, atmosferični deep house, techno i pripadajući podžanrovi kombinirani sa jakim i karakterisičnim gruvom i bas linijom. Smatra da je najbitnije plasirati pravu traku u pravo vrijeme, ciljano razvijati atmosferu na flooru do euforične eksplozije.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2