Skip to main content
  • adoo

Adoo je postao rezident Steela, a njegove trake podržavaju poznati svjetski DJ-i

Producent i DJ iz Pule, Adoo o kojem smo ove godine složili brojne zanimljive članke vezane uz produkciju i organizaciju događaja poslao nam je novosti iz svog opusa djelovanja.

Piše: 

Naslovna foto

adoo


Ove jeseni postao je rezident rovinjskog kluba Steel o kojem priča cijela regija, a odnedavno slaže techno program i bookira DJ-e.

Nakon izvrsnog Alliance festivala uz Marka Nastića i Okaina, pa otvaranja zimske techno sezone uz Mariku Rossu, iduća avantura Steela je mađarski techno Jay Lumena ove subote 30. studenoga. Ulaznice za Techno Steel možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni na Entrio.hr ili prodajnim mjestima.

Jay Lumen: Sve moje trake su kao moja djeca, kao da sam na nekom spiritualnom mjestu

Na produkcijskom planu Adoo također bilježi uspjehe preko digitalnih platformi Beatport i Traxsource. After Four Years EP na etiketi Tronic od Christiana Smitha ušla je u Top 20 EP-ova na Beatport Techno ljestvici. After Four Years i Percussion Night trake su mu bile broj 1 na Traxsourceu za Techno glazbu.

Percussion Night su u svojim setovima vrtili Joris Voorn, Christian Smith, Mladen Tomić, Hollen, Doc Brown.

Change The Bass je najbolja nova techno traka prema Beatportu u rujnu. Prema Beatport Top 100 techno traka, ova je poslije završila na 72. mjestu

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop