Skip to main content
  • otvorenje mikser
  • 29.11.2013.

Otvara se Mikser

Zagrebačka scena uskoro postaje bogatija za još jedno mjesto za izlaske jer klub Mikser otvara svoja vrata i za samo otvorenje dovodi vrhunske producente i DJ-eve.

Naslovna foto

otvorenje mikser
 
Mikser je novo mjesto koje ima cilj biti centarpunkt, žila kucavica i dom glazbeno-kulturne scene u Zagrebu, a svoje djelovanje započinje s renomiranim stranim i domaćim izvođačima. Klub je pozvao u goste tajnovitog Berlinčanina koji svoj identitet krije iza crvene maske, riječ je o izuzetno talentiranom izvođaču Redshapeu.  Redshape kaže da su njegovi setovi spontani, da ih nikada ne priprema prije  nastupa i kako voli da ga ponese energija publike. Koketira sa zvukom dobrog starog Detroit techna s osjetnim upgradeom.
{youtube}cCqdZHbUdgE{/youtube}
 
Nakon Redshapea, ekipa Miksera je pripremila još jednog inozemnog gosta i to jednog od kumova haške elektronske glazbe, pionira techna u NizozemskojUnit Moebiusa. Punim imenom Jan Duivenvoorden, član nekadašnjih aseva Bunker Recordsa, 2007. je oživio legendarni Unit Moebius i dodao nastavak Anonymous. Svojim samostalnim nastupom spaja nekadašnji zvuk Unita s modernijim aranžmanima i drugim svježim stilovima.
{youtube}T_b0X3khir8{/youtube}
 
Uz izuzetne inozemne goste, na DJ pultu će se pojaviti i talentirana imena domaće glazbene scene. Producenti i DJ-evi Xylo, RFMN, Le Chocolat Noir i Brighton dobro su poznati svim ljubiteljima elektronskog zvuka u regiji. Otvorenje Miksera zakazano je za subotu, 21. prosinca, a za upad ćete izdvojiti 50 kuna.

{jcal_latest eventid=5020}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2