Skip to main content

Otvaranje E! Nights sezone u Kameleonu uz Ten Wallsa!

Kameleoni su majstori preživljavanja, s doktoratom iz mimikrije i uklapanja, no u prekrasnoj instanci ironije splitski Kameleon radi nešto drugačije.

 
Omogućava ti jedno mjesto, jedan krov i punkt na kojem si slobodan biti različit koliko želiš, biti svoj, plesati kao da te nitko ne vidi, voljeti i jednostavno biti, u svemu onome što jesi. Baš u ovom kameleonskom zdanju 15. listopada očekuje nas četvrta po redu reanimacija E! Nights programa. Ako tvoja noć već nešto mora biti kamo li sreće ako je E!-lektronička. Pa kako otvaranja i počeci zaslužuju biti dostojanstveno obilježeni, kako startni pištolji instantno stvaraju euforiju za sve što nas očekuje u utrci za energijom i glazbom, tako na otvaranje stiže i kontroverzni litvanac, dj i producent Ten Walls koji će po prvi puta zakoračiti na tlo tvoga Splita.

FB EVENT: E! Nights presents Equalized Tour w/ Ten Walls, subota 15.10.2016

 
Ako si koji puta hodao sa slonovima znaš da je Ten Walls tip koji stoji iza mega hita iz 2014. "Walking With Elephants" je tako na tubi dograbio preko 30 milijuna pogleda. Šetač sa slonovima stiže u sklopu svoje nove "Equalized" turneje koja je započela ovoga proljeća i uključiti će nastupe od europskog do azijskog kontinenta. Marijus Adomaitis, koji se krije iza aliasa deset zidova, inspiriran je nepresušnim vrelom klasičnih glazbenika kojima daje suvremeni twist puštajući kroz njihove note struju pa je na ovim temeljima ujedno izgrađen i najnoviji album, a nova turneja uz glazbu donosi i vizualni dio i Litvom inspirirane projekcije.

 
No da Ten Walls ne bi nosio svu težinu premijere sam tu je i još jedan inauguralni nastup i to onaj bosanskohercegovačkog dvojca After Affair, koji je posljednjih godinu dana ostavio trag na sceni BIH i regije, a prepoznat ćete ih po energijom nabijenim živopisnim setovima koji koketiraju s dubokim mračnim grooveom. S nama je po prvi puta i svježi live act koji će zasvirati na ulicama na kojima je odrastao, AM:PM. Pa eto, jedna noć, tri premijere!
 
Trebaš li free prijevoz do Kameleona pikni prste na ovo – 099 2662 100, a za karte ubaci 80 kn ili, želiš li baš čekati zadnji tren u dan po dan modusu življenja, na 15. listopada ćeš priložiti stotku. Dobrodošli u novu sezonu! Počeci su prekrasni, sve je još novo i otvoreno! Pomozite nam napisati nove legendarne E! Nights stranice i hvala vam za sve prethodne!
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web