Skip to main content
  • 27.09.2011.

Otvaranje Lemona

U samom centru grada Zagreba, Lemon Club će ove klubske sezone ugostiti mnoga domaća i strana imena underground i mainstream scene. Planiraju vas očarati na plesnom podiju i naći svoje mjesto u vašem kalendaru.

Piše: 

Naslovna foto

Lemon Club


petak, 30.09.2011. B-side DJ's

William Collins (B-side)
William Collins (Pariz/Zagreb) je DJ koji voli mijenjati kako tempo i ritam, tako i glazbene pravce u svojim setovima, a dosada je radio u Francuskoj (Rex, Queen…), Hrvatskoj (Cabaret Ritzh, La Boom …), Austriji (Café Leopold, Club U) te ostalim istočnim zemljama. U svojim nastupima miješa sve žanrove te krši pravila pa tako voli puštati i trendi stilove paralelno uz Latin Jazz, Nu Soul, Broken Beat, Funky Uk itd. To mu je omogućilo rezidenturu na Garden festivalu i na klubskoj večeri B Side For Dancers.

Bocca Sofistifunk (B-side,Voi'sa)
Boris Poklepović aka Bocca Sofistifunk (Brač) od malih nogu je pokazao interes za glazbom učeći klavir i gitaru. Veliko zadovoljstvo pronalazi u slušanju starih ploča, što mu je s preseljenjem u Zagreb otvorilo vrata klubova. Pokrenuo je klubsku večer pod velikim utjecajem funk, jazz i soul glazbe te ju nazvao „New Testament of Funk“. Kako su godine prolazile, program je nastavio s egzistencijom, stekao stalnu publiku i promijenio ime u „Sofistifunk“. Boris svoje DJ setove ne ograničava glazbenim žanrovima i razdobljima, pa često kombinira stariju i noviju produkciju provlačeći tako Jazz, Funk, Disco, Hip-hop, Breaks, D'N'B, Broken Beat i House glazbu u svojim nastupima.

Charlie Chen (live saxophone)
Mitsko biće željno glazbe. Virtuoz na saksofonu koji će vam prezentirati kako je lako spojiti znanja iz svijeta klasike i jazz glazbe sa klubskim ritmovima i dodatno uljepšati vaš boravak u Lemon Clubu.

Ulaznica 25 kn.


subota, 01.10. 2011. Radio808 Soundsystem

Radio 808 je novi zagrebački internetski radio posvećen najuzbudljivijoj glazbi našeg vremena koju svakodnevno možete slušati na www.radio808.com. Klubski projekt Radio 808 Soundsystem premijerno je predstavljen ljetos u dvodnevnom noćnom programu pod kupolom T-Mobile INmusic Festivala. Nakon pojedinačnih nastupa u najjačoj konkurenciji na Outlook Festivalu, ekipa Radio 808 Soundsystema opet će zajedno stati za pult u subotu 1.10. na otvaranju Lemona. U ekskluzivnom cjelonoćnom selectionu DJ Eddy, Rea, Ilko i Ines pred vama će raširiti cijelu lepezu recentnih bass music stilova od dubstepa do moombahtona. Feel Da Bassline @ Radio 808 Soundsystem. Ulaznica 35 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk