Skip to main content
  • 20.09.2019.

Ove subote BSH polijeće

BSH priprema najveći događaj do sada.

Piše: 

Jedan od posljednjih open-air partija ove sezone u organizaciji koja pomiče granice clubbinga jedinstvenim odabirom lokacijama. Ove subote, 21. rujna, održava se najspektakularniji BSH do danas, onaj na terminalu Pleso. Postaviti će nekoliko stage-ova a nastupiti će 15-ak DJ-eva.

Arrivals stage donosi underground zvuk, a na njemu će glavni biti Sonnet b2b Neroa, Kali, Andrea Ljekaj, Marina Karamarko te Mony. Terrace stage pak donosi hip-hop i trap ritmove, a na check-inu će vas dočekati Carlito i Groovyman. Check-in, inače, traje od 18 do 21 sat, a, ako ne želite propustiti party koji traje do čak sedam sati ujutro idućeg dana, ukrcajte se na vrijeme.

Departures stage će predstaviti BSH zvuk koji organizatori opisuju kao "crispy urban house". Tu su neka od imena koja su već postala svojevrsni sinonimi za BSH, kao i glazbenici koji prvi puta gostuju kod BSH. Sviraju Brun Dux, Vedran Car, Pablo Panda, Aldo Morro i Full Ferry, dok je najavljeno da će posljednji set, onaj uz izlazak sunca, odraditi poseban gost iznenađenja.

Event BSH Zagreb Airport | Terminal Pleso powered by Desperados je službeno rasprodan.



 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2