Skip to main content
  • 4.03.2020.

Ožujak u Boogaloo klubu aka pregled party programa!

U mjesečnom pregledu partijanja zagrebačkog Boogaloo kluba ovog ožujka smještaju se jedan after i tri partija.

Piše: 

Ako ste jedan od onih koji su uspjeli uhvatiti upade za subotu, 7. ožujka gostovanje najpoznatijeg svjetskog smilea – Fatboy Slima, zasigurno ćete nakon maratonskog tulumarenja na Velesajmu pitati ekipu na flooru – a gdje je after?

Boogaloo je upravo odgovor koji ćete dobiti i onda se zaputiti do Vukovarske ulice gdje vas 8. ožujka u nedjelju od 04 do 12h zabavljaju Mary i Mr. DJ Dario.

FB Event

TECH ROOM

Vikend poslije ovog mega gostovanja na red stiže tech-house groove kojeg potpisuje regionalni dvojac Wise & Kobe. Domaćin je ekipa Tech Rooma u subotu, 14.03., a gostima iz Srbije pridružuju se rezidenti projekta E-Base, Diogen i Pintha Indahouse.

Kalendar
FB Event

LEA DOBRIČIĆ

Treći vikend u prvom proljetnom mjesecu, a ujedno i sam početak proljeća donosi regionalna uzdanica Lea Dobričić koja sa sobom iz Beograda stiže sa techno artiljerijom – Petak, 20.03.

Dobivanjem rezidencije u najvećem klubu na svijetu Privilegeu na Ibizi, pokazala je svu raskoš svog talenta za glazbu, a DJ pult je dijelila s nekim od najvećih imena elektroničke glazbe poput Laurenta Garniera, Luciana, Richie Hawtina, Dubfire i mnogih drugih. Uz Leu u klub Boogaloo sa svojim techno zvukom vraćana nam se rezident amsterdamskog Melkwega te osvajač nagrade za najbolji klubski program Techno Tuesday, DJ i vlasnik etikete In Deep'N'Dance – Dexon te će svoju premijeru u klubu Boogaloo imati slovenski dj i producent Bilboni.

FB Event

FERNANDA MARTINS

Future Scope priređuje još jednu turu techno delicija koje ćete konzumirati 27. ožujka, a za njihovo serviranje biti će zadužena Fernanda Martins. Iza ove brazilske DJ-ice i producentice gotovo da vrišti techno i hard techno pomoću kojih redovno obara sve s nogu na plesnom podiju.

Techno smatra jednim od rijetkih žanrova koji joj daje mogućnost izraziti emocije na više različitih načina, što je i vidljivo u njenim setovima koji nisu jednolični, već puni nepredvidljivih i energičnih prijelaza. Uz Fernandu Martins, kao gost nam stiže i poznati slovenski hardgroove/hard techno DJ Gumja. Ni ovaj party neće proći bez strastvenog dvojca F.O.R.M. live!, rezidenta Shipea te će Fabian Freyer zagrijavanje prvo odraditi na malome plesnom podiju dok kasnije selimo na Main Floor sve dok ne potrošimo energiju do kraja.

Pretprodaja ulaznica 70 kn na Entriu

FB Event

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk