Skip to main content
  • 15.03.2018.

Partijem u Boogaloo-u Astralis slavi 20. godišnjicu – ‘Music Non Stop’

Na dva plesna podija smještena u velikoj dvorani, te auli kluba Boogaloo Zagreb, Astralis – Institucija održava spektakularni party u petak 23. ožujka.

Piše: 

U velikoj dvorani nastupa Yaniv Tal, osnivač elitne izdavačke kuće PlattenBank, izraelski umjetnik s najvećom inozemnom podrškom Astralisu, zatim francuski producent Kris Kylven koji će za ovu priliku nastupiti pod svojim novim pseudonimom The Dark Prince i predstaviti svoju selekciju Techno singlova, te Damir Ludvig i Goran "DJ Go Cut" Vlajić, nosioci klupskog programa Astralis.

Poseban plesni podij za sladokusce na kojem nastupa crème de la crème regionalne i svjetske Goa i Psy-Trance produkcije. Dalton Trance Teleport, dobitnik nagrade Ambasador za najboljeg Psy Trance DJ-a; M-Run, live act koji je na glasu kao jedan od najboljih Neo Goa izvođača na svijetu; projekt Psybientum, koji fuzionira psihodeliju s ambijentalnom elektronikom; te Koorie, glazbenik koji kombinira Trance strukture s etno udaraljkama i svirku australskog puhačkog instrumenta didgeridoo.

Iako je Astralis počeo sa psihodeličnim plesnim zvukom, tijekom godina je fuzionirao s novim žanrovima i stilovima, ovisno o duhu vremena, publici, klubovima i zvučnim sustavima. Koncept dvadesete godišnjice predstavlja fuziju starog i novog, te u skladu s tim principom ovisi i raspored izvođača na partiju.

Ulaznice Astralis 20 – Music Non Stop

[FBevent]
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2