Skip to main content
  • alt

Party vodič kroz Noć vještica

Pred nama je produženi vikend čiji je vrhunac svakako Noć vještica i niz partyja koje ona nudi, a mi se potrudismo te smo pronašli party za svačiji ukus.

 
Kao i uvijek, najviše toga nudi metropola pa krenimo redom.  Dan prije službenog otvorenja, svoja vrata svim zakrabuljenima otvara nova lokacija za tulumarenje, Skylight Zagreb.  Na 16. katu zagrebačkog Nebodera  mashup glazbu biraju DJ KanDee i DJ Jurki, a tu su i 3D mapiranje i posebne projekcije. Ukoliko ste željni duba, za to će se pobrinuti Digitron Soundsystem u Mastersu, a isti zvuk uz dodatak psy trancea, drum’n’bassa i dubstepa širit će se Pogonom Jedinstvo zahvaljujući DJ-evima kolektiva Trip to Zion.
{youtube}xpGJVfY2eZw{/youtube}
 
Kako pak zvuči kad se sukobe bass i punk, možete doznati u oba pogona Tvornice gdje svira ekipa Chew The Fat Croatia uz pokojeg gosta, a tu je i F Club sa svojim rezidentima, DJ Lupusom i DJ Sinom, te u kojem možete i lagodno afterirati. Naš suradnik Sergej Snooze i Felver biraju za vas mjuzu u zagrebačkome Dramaticu, u splitskoj vas Jungli očekuje Miro koji će odraditi cjelonoćni set, a Elektrofufe su aktivne u splitskom Qausimodu.
{youtube}sQ6KNypiU1Q{/youtube}
 
Riječki Sky Bar organizira party na krovu na kojem će zasvirati Moffous, Tommy Marquez, Igorritza, Labozz, Sebb, Groovezax i MC Tommy. U Tenku će se održati 14-satni Halloween party na kojem nastupaju Painkiller, Dee No, BarZu, Errol Bercich, Psy Element, Radical Fusion, DJ Nard i BigFoot, a na after partyju će nastupiti Adoo, DJ Gaby i DJ Coa.
{youtube}aC_JpUzffO0{/youtube}
 
U pulskome klubu Monte Serpente glazbu bira naša ponajbolja producentica Miss Soulfly kojoj društvo rade Mr. Marley, Trevor McDeep, Innaca i Damian, a legenda hrvatske scene, E-Base, vrti u Slavoniji, točnije u Clubu Life u Donjim Andrijevcima. U Slavoniji, odnosno u Slavonskome Brodu u Salvadoru Daliju nastupa  Fabian Jakopetz aka Dechko uz potporu Jaxx Pota i Danijela Bobana, a u Osijeku vas u Šećeranskom domu za Noć vještica rasplesavaju Omer, Pips, Sheepatz i Sly. Sve u svemu, nitko se ne može potužiti kako nema gdje izaći, a ako baš i nema, tu je uvijek tulum kućne radinosti.
{youtube}UMprrdph8zY{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web