Skip to main content
  • 9.04.2018.

Peti rođendan slavi Family Grooves uz jednu trećinu londonskog Wiggle-a

Family Grooves je nerazdvojiv dio društva zasnovan na zajedničkom životu onih koji dijele istu krvnu sliku prema plesnoj glazbi koju će istaknuti njena kvaliteta.

Piše: 

Za dvoje supružnika pokretanje etikete Family Grooves bio je posve spontani slučaj, a eto ih danas u pripremi za svoju 5. godišnjicu. Izabela i Silvio Hrabar nisu pokrenuli samo etiketu na kojoj se izdaje glazbu koju diljem svijeta vrti i svjetski poznati Marco Carola. Njima je uspjelo poći za rukom kreirati brend, koji uz kvalitetnu produkciju putem etikete, sprema i također kvalitetne partije sa uvijek zanimljivim stranim gostima.

Pa eto, bliži im se subota i 14. travnja kada uz britanskog zločestog dečka plešu do dugo noći i jedni drugima trče u zagrljaj jer smiješi im se još jednih uspješnih 365 dana u nizu.

Starosjedioc DJ, Eddie Richards taj je koji će imati čast obilježiti rođendansku proslavu, a druga čast ide klubu Judino Drvo gdje će se party i održati.

Eddie Richards od ranih 80-ih počeo je biti zaluđen DJanjem i elektroničkom glazba, kada je u klubu Heaven gledao Ian Levina kako mixa. Toga je trenutka sam sebi rekao kako je to posao kojime se želi baviti. Tepa mu se da je europski kum House glazbe. Fascinirali su ga Njujorški klubovi Paradise Garage i Studio 54 i bio je istog momenta siguran kako je to ono što želi ponijeti natrag kuću u London.

Negdje na na tom svom životnom putu dobio je nadimak Zločesti, iako zapravo to dolazi iz razloga jer u jednom londoskom klubu u večer kada se spremao kostimirani party za Noć vještica Eddie dolazi bez ikakvog kostima. Dok je njemu to bilo sasvim normalno, drugima se pak činilo da kvari vibru i nazvali ga "Zločesti Eddie Richards". Pa eto, njemu se na kraju i svidjelo i ostao mu taj nadimak do dan danas.

Eddie je također bio rezident poznatog projekta Wiggle zajedno sa Terry Francisom i Nathan Colesom. Bili su to davni dani kada je odradio svoji Essential Mix za Pete Tonga, čak 1995. godine. Naravno, dodijeljen mu je i zadatak da snimi i kultnu CD kompilaciju 'fabric'.

Silvio i Izabela Hrabar već se otprije poznaju sa Eddiem, jer prije tri godine također je zasvirao na večeri Family Groovesa. Taman je prošlo dovoljno vremena za osvježiti pamćenje.

Naravno, večer ne može proči bez glave ovog cijelog projekta, Silvia, koji također staje za pult, a njima dvojici još će se pridružiti Daff.

Karte su vam dostupne po cijeni od 60 kuna, a one se nalaze u Negro baru, Matoniu, Ghetto klubu i Galerija Foodu.

Imate dovoljno informacija da ovo nikako ne smijete propustiti. Navratite do kluba potražite Silvia i Izabelu zagrlite ih ili im samo mahnite i čestitajte na velikom rođendanu. A njima ide i čestitka od nas, također :).

>Prati Family Grooves virtualno<
[FB]
[YT]
[TW]

[WEB]

[Event]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2