Skip to main content
  • 7.08.2019.

Plesni plan subote – Byblos puni 12 godina

Tamo u Poreču, u srcu Istre, stoji jedno mjesto plesa, mjesto s dušom i poviješću, s duhovima noći zabave koji lutaju njegovim prostorom od 3500 m2.

Piše: 


U svome prošlom životu lokacija je živjela i plesala pod imenom International klub još od godinu dana prije ljeta ljubavi –1968. te postojala kao najveći klub svoga tipa u Europi sagrađen pod paskom arhitektonskog oka Božidara Lazara, slikara Brune Mascarellija i inženjera Kažimira Ferenčića. U originalnom tlocrtu sadržavala je noćni klub, golemu otvorenu terasu, casino "La Belle Epoche", bar, underground diskoteku i restoran.

Talijanski dizajner (znaš da ako tražiš dizajnera ne možeš pogriješiti s talijanskim) Marco Lucchi, koji se proslavio dizajniranjem diskoklubova diljem talijanske čizme i svijeta,  2007. redizajnira prostor za život u novom stoljeću/tisućljeću i od tada plešemo pod imenom Byblos. I 12 godina kasnije na vremenskoj traci eto nas u sada, a za još par dana eto nas u suboti 10. kolovoza ljeta 2019. na rođendanu Byblosa…uz pande, roze pande dapače.

FB EVENT: Byblos – 12th Anniversary w/ PINK PANDA

Umjesto ružičastog slona tabua u prostoriji, panda je sasvim nezainteresirana za tvoje tajne, žvače sporo, voli fjaku i  vjeruje u chill… i u ovom slučaju elektroniku. Pink Panda – rođeni Londončani tako stižu sa svojim pozitivnim tropima obojenim vibracijama koje ih dva puta vode na 1. mjesto Billboarda, i smještaju im trake na masivne labele kao što su Spinnin' Records, Armada Records, CR2 Records. Momci ujedno redovno nalaze dom u setovima kreme lineupa – Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell and David Guetta… a turneje su vodile Ujedninjenim Kraljevstvom, čitavom Europom i Azijom.

Sve detalje si detaljiziraš na službenome FB eventu gore, upade za 75 kn u pretprodaji loviš ovdje. Ista cifra ostaje i na vratima kluba do ponoći dok će oni koji vole kasniti nakon ponoći upasti za 99. Sretan rođendan Byblosu! Dođi i pleši do zore. Znoj, suze ili more – sol liječi sve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Byblos :: Poreč :: Croatia (@byblosporeccroatia)

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2