Skip to main content
  • 3.08.2018.

Plominska plaža pleše uz zvukove underground elektronike

Kolektiv Seriously Twisted u špici sezone „napada“ Beach bar Copacabana u Plomin Luci, lokaciju koja se već u proteklim događajima pokazala kao odličan izbor.

Piše: 


U subotu 4.kolovoza plominska plaža pretvara se u jedinstveni plesni podij sa probranom postavom DJ-a. Glavni gost večeri je splitski DJ i producent Mariano Mateljan, koji je zadnjih nekoliko godina pravi ambasador našeg zvuka, kako doma tako i u inozemstvu. Mateljan je nakon potpisa za nekoliko ozbiljnih diskografskih labela, polako ali sigurno osvojio sve više publike svojim stilom.

S njim u goste dolazi DJ-ane Kali, mlada i jako talentirana Zagrepčanka, članica kolektiva Sound Factory. Na kraju dolazimo do domaćina večeri, a to su Marin Biočić i Tino Dobrić, članovi Seriously Twisteda. Kako bi istarska Copacabana izgledala što bolje pobrinut će se ekipa iz Vedrasa koja je i ovoga puta zadužena za sound i light. Neka vas ljetni ritmovi ove subote privuku do Plomin Luke jer kolektiv Seriously Twisted ovog ljeta ima samo jedan zadatak, da obrani nagradu Ambasador za najbolji kolektiv 2017.godine.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk