Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Pogledajte ekskluzivnu video snimku 6. dodjele nagrade Ambasador

Utorak, 17 Siječanj 2023

U ponedjeljak, 23. siječnja 2023. od 20 sati premijerno će se emitirati video snimka nedavno održane dodjele nagrade "Ambasador" elektroničke glazbe za ostvarenja u Hrvatskoj i regiji 2022.

Ovu jedinu neovisnu glazbenu nagradu u Hrvatskoj koja okuplja industriju elektroničke glazbe već šestu godinu dodjeljujemo kao podrška i poticaj u radu. Projekt realizira udruga Klubska kultura, dok je partner HDS-ZAMP.Ambasador se prvi put prošle godine održao u dvodnevnom izdanju, a nagrada je 8. prosinca dodijeljena u čak 35 kategorija publike i struke. Pred oko 300 aktera pripadajuće glazbene industrije iz Hrvatske i regije domaćin je bio zagrebački klub Boogaloo, dok su voditeljsku ulogu preuzeli poznati DJ-i Stephani Prekali i Marcel de Privitellio.Video snimka koja će se emitirati 23.01. od 20 sati na Facebook i Youtube kanalima Ambasadora, FB Klubske scene, FB Boogaloo kluba, Pozitivnog ritma, Pločnika i ostalih partnera projekta pokazat će i brojna poznata lica kulturne i umjetničke scene koji su uručivali nagrade.Nije tu nedostajalo ni književnika, novinara, TV lica, DJ-a, dizajnera, grafitera, europarlamentaraca, radijskih i TV voditelja, filmskih i glazbenih producenata kao što su Hrvojka Begović, Dino Pešut, Borna Sor, Ilija Jandrić, Damir Ludvig, Selma Mehadžić, Marko Boko, Phat Phillie, DJ Xed, Adnan Mehmedović Medo.... Dodjela je obilježena i sa 5 glazbenih nastupa, te jednom premijerom.SNIMKE PANELA

U tjednima poslije 30.01. (ponedjeljak) od 20h emitirat će se snimka panela Simpozija Ambasadora "Business Keeps on Dancing". Moderator Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island festival) u goste je pozvao ekipu biznismena iz glazbene industrije Hrvatske i regije: Ana Veliki (Blender, Beograd), Tomo in Der Mühlen (Steel, IDM publishing), Ivan Bušljeta (Papaya Club), Mersel Bujak (Klabika, Sarajevo). Panel se održao u Pločniku.U ponedjeljak 06.02. od 20h emitirat će se snimka panela "Treba li remiksirati poznate izvođače?". Moderator Anđelko Preradović iz Aquarius Recordsa u goste je pozvao slijedeće autore: Domagoj Jakić (Yakka), Emir Bešić (E-Base), Miloš Martinov (Lag), Roland Budin (Mental Blue), Zvonimir Dusper (Dus). Panel se održao u Pločniku.