Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Poznat je datum održavanja trećeg #welovesound Open Aira

Utorak, 22 Siječanj 2019

Nakon dva nezaboravna izdanja zagrebačkog open air #WELOVESOUND Open Aira, došlo je vrijeme za najavu datuma održavanja slijedećeg plesa u Zagrebu u organizaciji ekipe svjetski poznatog Sonus festivala.


Otvorenje ljetne sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUNDa održat će se u subotu, 1. lipnja 2019. godine na velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajat će do 5h ujutro nakon čega slijedi sad već tradicionalni, afterparty.Protekle dvije godine na ovom, prema riječima fanova, “magičnom festivalu”, u prirodi, pod otvorenim nebom i samo par metara od velikog jarunskog jezera, gostovala su neka od najvećih imena svjetske scene elektroničke glazbe: Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Loco Dice, Chris Liebing, Enzo Siragusa, Timo Maas, tINI, Sonja Moonear, Archie Hamilton, Rossko, Miguel Campbell imena su koja nastupaju na najvećim festivalima diljem svijeta i pune neke od najekskluzivnijih klubova na svim kontinentima.Zadnje dvije godine su na zagrebačkom #WELOVESOUNDu priuštili nezaboravan provod. Organizatori Sonusa i #WELOVESOUNDa posvećuju posebnu pažnju predstavnicima domaće i regionalne scene pa su u zadnje dvije godine ugostili imena poput Valentina Kanzyanija, Mariana Mateljana, Andree Ljekaja, Marine Karamarko, Homeboya, Felvera, Kristijana Molnara, Pipsa, Mimija, Labuda, Ivan Mastermixa, F.O.R.M, Shipea, Senno-e…Provjerite kako su se proveli posjetitelji #WELOVESOUND festivala 2018 uz službeni aftermovie:

 

Počela je i prodaja ograničenog broja early bird ulaznica po cijeni od 120 kuna, nakon čega će uslijediti prodaja ulaznica po regularnoj cijeni od 200 kuna. Ulaznice će dan prije festivala i na ulazu iznositi 300 kuna. Ulaznice su dostupne u prodaji putem Entrio i TISAK MEDIA prodajnih mjesta, a online putem službene web stranice festivala.Za više informacija, pratite #WELOVESOUND festival na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/ 

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2196667973916350/

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ VIBER  ZAJEDNICI PUTEM VAŠIH MOBITELA https://vb.me/sonus2018community

Poznat je datum održavanja trećeg #welovesound Open Aira