Skip to main content

Proslavite Novu u Jungli uz 13 sati techno ludila!

Splitska Jungla organizira čistokrvni techno doček Nove godine uz Alexandera Kowalskog za pultom 13-satnog partyja.

Piše: 

Ukoliko ste jedni od onih koji još uvijek grizu nokte nad pomisli da nisu isplanirali kako će provesti Novu godinu, a kobno Silvestrovo je iza samog ugla godine na izmaku – ovo bi vas moglo zanimati. Splitski klub, Jungla, u četvrtak, 31. prosinca, organizira "New Year's Recycle Marathon Madness" party na kojem će posjetitelje u 2016. uvesti beatovi etabliranog njemačkog DJ-a i producenta, Alexandera Kowalskog.

Na sceni je još od 1997., otkada je izdao četiri solo albuma i velik broj singlova te remikseva. Svojevrsni klimaks karijere, Kowalski je doživio 2001. kada je izdao, sada već kultni, LP "Echoes". U gotovo 20 godina glazbene karijere, Alexovo ime nosi prizvuk renomiranog profesionalca poznatog po sposobnosti stvaranja divlje atmosfere, kao i prepoznatljivom zvuku dubokih harmonija i čistih, bistrih beatova. Ovaj miljenik kritike i dobitnik brojnih nagrada (najbolji producent, najbolji live-act, dvostruko nominiran za German Dance Award), Junglu je posjetio na tamošnjem uskršnjem partyju i učinio klub vrijednim svog imena.

Osim zvijezde večeri, prisutne će zabavljati i uvijek dobro raspoloženi – Jungla All Stars DJ-i: Pero FH (Moondance), Jolly Joke (Technotica) te Okac i Jock (Incident), a posebni gosti bit će šibenski tech-house producent, DJ i vlasnik Decoded labela Edy C te splitski producent i DJ, Marcellus. Također, do sutra (30. prosinca), traje DJ natječaj za nastup na ovom maratonskom partyju u sklopu dočeka Nove godine.

Novogodišnji party počinje u četvrtak, 31.12.2015. u 21:00, a traje do petka, 1.1.2016. u 10:00 sati. Karte možete rezervirati putem maila na rezervacije.jungla@gmail.com. Cijena je trenutno 160 kn, koliko će iznositi sve do 23:00 na dan koncerta.  Između 23:00 i 1:00, cijena će porasti na 180 kn, dok ćete ju iza 1:00 sati moći kupiti za 200 kn.

FB eventhttps://www.facebook.com/events/924860524255625/

 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2