Skip to main content
  • 9.03.2018.

Pulsiranje Kuglane uz Bake Juniora i Tabulu!

Pulsiranje šibenske Kuglane prvotno je bilo rezervirano za 24. veljače, no kako su brojni DJ-i uskočili u humanitarnu pomoć nastradalome Skipperu, isti će se uspješno održati u sutrašnjoj nam suboti.

Piše: 

Svjedoci ste, zajedno sa nama, transformacije Kuglane uz pomoć lokalnih entuzijasta u pravi mali plesni raj. Nezaobilazna stanica svih ljubitelja dobrog zvuka bilo to house ili techno, oživljava šibensku clubbing scenu. Sljedeća postaja je sutrašnji Stereo Pulse, 10. ožujka, kada svoj će svoj glazbeni arsenal publici istaknuti Bake Junior i Tabula.

Obojica su svestrani umjetnici i poznavatelji glazbe koji pred publiku stavljaju težak ispit isporučujući goleme količine plesnih ritmova. Bake Junior u radnu knjižicu piše 10 godina mixanja, dok sa druge strane Tabula se nakon višegodišnjeg izbivanja iz grada nestrpljivo želi pokazati u svom novom ruhu. Dvojac nam zaljubljen u one toplije nastrojeno zvukovlje kao što je to house, na humanitarnom partyu za Skipper nastupao je u b2b varijanti. Tako da jedan sa drugime odlično komuniciraju i perfektno se glazbeno nadovezuju.

Znate da je ponekada teško tekstualno opisati pojedince, pa tako da i u ovom slučaju i Bake Juniora i Tabulu najbolje ćete upoznati kada stanete pred njih, a oni u vaša slušna osjetila natoče sebi drage zvukove. Sutra tako povucite plesnog vam partnera za rukav, krenite prema Šubićevcu i sa sobom jedino ponesite višak energije je će vam DJ dvojac iscijediti svaki atom snage.


p.s. Zamalo pa smo zaboravili spomenuti, 30 kunića neka bude odvojeno sa strane jer toliko odvajate na upadu, simbolična cijena za neprocijenivo pulsiranje u srcu od veselja u nedjelju ujutro. :). Dobar ples želimo!

[Event]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2