Skip to main content
  • alt
  • 3.08.2017.

Putujući cirkus koji ostavlja bez daha Cirque le Soir u Kalypsu

Planetarno popularni elitni cirkus bit će pušten s lanca u srcu sezone 5. kolovoza!

Piše: 


Najspektakularnija sezona svjetski popularnog kluba Kalypso doseže svoj vrhunac, a tridesetu obljetnicu postojanja ovaj pionir klupske scene na Zrću odlučio je proslaviti u velikom stilu! Program za cijelu sezonu je besprijekoran, a kulmanaciju će doživjeti upravo u kolovozu i to dolaskom najekstravagantnijeg i najvećeg freak-showa na svijetu – Cirque le Soir, koji će u razdoblju od 05. do 10. kolovoza definitivno biti najveća atrakcija na razuzdanoj plaži Zrće!

alt

Elitni freakshow Cirque le Soir poznat je po nezaboravnim tulumima koji u svojim istoimenim klubovima u Londonu i Dubaiju ugoščuje VIP klijentelu i svjetske superzvijezde kao što su Rihanna, Drake, Cara Delevingne, Adriana Lima, Neymar Jr i Bella Hadid. Putujući cirkus koji ostavlja bez daha i inspirira, sa svojim krotiteljima zmija, divovima i patuljcima dodatno će podignuti temperaturu u Kalypsu za vrijeme nastupa nizozemske superzvijezde R3haba 08. kolovoza i trap house superzvijezde Marshmella 10. kolovoza.

alt

Uz Cirque le Soir zagarantirana vam je potpuno nova dimenzija partijanja, a ovo elitno društvo freakova u razdoblju od 5. do 10. kolovoza učinit će Zrće najvrućom svjetskom plažom, zato ne propustite jedinstvenu priliku da i vi postanete dijelom najekstravagantnijeg spektakla sezone!
{youtube}znlwelgG1vo{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk