Skip to main content

Razglednica sa obale Jadrana: Sergej Snooze večeras uživo iz Bilog pored Primoštena

Krenite na još jedno slatko putovanje iz Bilog; spoj odlične glazbe i gastronomije u vili par metara od mora

Piše: 


Stjepan Petrović, poznat i kao SuggaDaddy, pripremio je još jedno izdanje vrhunskog spoja gastronomije, odlične elektroničke glazbe, sunca i prekrasnog mora, a sve skupa snimljenog u luksuznoj vili Gloss u Bilom kraj Primoštena.

Ovaj put su se za DJ pultom izmjenjivali DJ Bsside, iz Opiuma u Vodicama te legenda hrvatske elektroničke scene Sergej Snooze, koji se plesnom glazbom bavi već preko 30 godina. Naravno, za pult je stao i domaćin SuggaDaddy.

Tomislav Biluš Beli, umjesto glazbe, miksao je koktele. Za to vrijeme novinar i fotograf Valerio Baranović još je jednom pokazao što sve zna i u kuhinji, gdje je pripremio tri zanimljiva recepta. Vok, tartufi, korijen od sladića, kozji sir s paprom, samo su neki sastojci sljedova na koje nitko nije ostao ravnodušan.

Drugi dio projekta 'Sweet Journey with SuggaDaddy' pogledajte u srijedu u 20 sati na Facebook stranicama portala Klubska scenaŠibenikIN, te Photo Studija 82.

Petrović je o ovom projektu razmišljao je već nekoliko godina, prenosi Sibenik.in

– Sada su se pojavili pravi ljudi, osjetio sam da je trenutak i odlučio se – kaže nam Petrović.

SuggaDaddy je jedan od osnivača i bivši predsjednik Glazbene udruge Echo koja je organizirala brojne partyje, zaslužni su za Project Vojarna, Primo Beats i osvojili su nagradu Ambasador za najbolji open air party. Osim glazbe, bave se i humanitarnim radom.
 

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2