Skip to main content
  • 29.04.2011.

Ovaj vikend preporučujemo sve!

Neupitno se ovog vikenda pripremamo za dolazak ljeta, opcije za izlazak su obećavajuće sudeći po ponudi i imenima izvođača kojima nova sezona počinje. Preko dana se bavite prvomajskim aktivnostima, a navečer tulumarite.

Večeras se u Rovinju otvara Spring Break Europe kojem je cilj otvoriti hrvatsku turističku sezonu i dovesti što više stranaca na prostor lijepe naše. Prvi dan ovog prazničkog festivala održava se u kampu Amarin uz zvukove Natalie Peris i Luce Montecchija. Preko puta u Ambasadu Gavioli dolazi jedan od najvećih Dja i producenata Fatboy Slim koji mora biti na listi obaveznih DJ koje morate poslušati kad tad u svom partijanerskom stažu. Ako ga niste uspjeli čuti prošle godine u Umagu, evo Vam nove prilike. Ako ste za vikend u Zagrebu ekipa iz organizacije Seasplesha i Outlooka odlučila je skratiti vrijeme iščekivanja njihovih festivala promo partijem u Boogaloou uz premijerni koncertni nastup jednog od najdugotrajnijih i najoriginalnijih reggae producenata i izvođača svih vremena Lee "Scratch" Perryja & The Upsettersa, njegovog jamajkanskog reggae house benda. Zvuči jako zanimljivo.

Drugi udarni dan Spring Breaka seli se u bivšu tvornicu TDR-a gdje će posjetitelje razluditi Shapeshiftersi, Barzu, Mike Vale, Sylvain, Mr. Marley i drugi. Sezonu otvara i ljetna Aquariusova postava na Zrću nastupom česte nam gošće Niki Belucci. Subota i u Dubrovniku označava početak turističkog angažmana pa vrata otvara East West također ženskom glazbenom podrškom iz Velike Britanije Miss Mavrik. Prvu godišnjicu Electric Avenua proslavlja Sirup uz Krafty Kuts, Pipsa, Zmayu i Inurfacea, a Masters na Freilauf dovodi zvuk Detroita uz Mike Huckabyja iz USA-a. Ukoliko 01. svibanj ne provedete odmarajući se od nabrojanih zabava na nekom izletištu uz miris roštilja možete i nedjelju nastaviti plesati u Rovinju na završnom danu Spring Breaka ponovno u kampu Amarin uz Mike Valea i Belteka.

Bilo kako bilo sretan Vam praznik rada, ovaj vikend odmarajte se i plešite!

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju