Skip to main content
  • 23.08.2022.

Regionalne snage uz Leu Dobričić zatvaraju ljetnu sezonu Byblosa

Positiva Summer Festival kojim je Byblos slavio 15 godina završava u subotu, 27. kolovoza

Piše: 


Za pultom porečkog kluba su Lea Dobričić, Damir Hofmann, Shipe i MC Alex Donati, a ulaznice su dostupne po cijeni 80 kn u pretprodaji na https://byblos.hr ili do ponoći, dok je cijena poslije ponoći 100 kn.

U Poreč tako dolazi jedna od najpoznatijih regionalnih DJ-ica te miljenica zagrebačke publike, Lea Dobričić. Na listi svojih dosadašnjih uspjeha ispisala je rezidenciju u prestižnom klubu Ibize, Privilegeu, ali i pobjedu na Burn Residencyu.

Karizmatična i talentirana Lea napravila je pravi mali boom na sceni. zasviravši na Elrow partijima. U kratkom vremena stigla je nastupati uz velika svjetska imena pa ćemo tako izdvojiti Laurent Garniera, Luciana, Richie Hawtina, Umeka, Dubfirea te Marca Carolu. Dobričić već godinama sa svojom silom dijeli ljubav prema glazbi s raverima diljem svijeta.

Damir Hoffman aktivan je na elektronskoj glazbenoj sceni gotovo dva desetljeća, a sada je čvrsto etabliran kao DJ i party promotor na sjevernom Jadranu i zapadnom Balkanu. Svojim jedinstvenim glazbenim odabirom i jakim instinktom za plesni podij stekao je reputaciju jednog od najtraženijih DJ-a u Sloveniji i susjednim krajevima. Tvorac je kultnih Reload partija u Sloveniji. Godine 2011. izdao je dvije pjesme za etiketu MB Elektronics Marca Baileya, nakon čega je uslijedilo još jedno izdanje 2013. za MB i 'Reload' EP, suradnju s kolegom Johnnyjem Kaosom na Nigh Light records.

Shipe je rezident i promotor Future Scope projekta i kluba Boogaloo, a nastupao je bok uz bok velikim imenima poput Jeff Millsa, Amelie Lens, Fatboy Slima i drugih.

Byblos tako privodi kraju još jednu sezonu tijekom koje smo plesali uz slijedeća imena: Dosem, Petar Dundov, Ilija Djokovic, Mladen Tomic, Matroda, Tomy Declerque, Unique

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop