Skip to main content
  • 18.01.2023.

Renesansa hrvatskih DJ-a u Berlinu

Zadnje godine nisu bile naklonjene klupskoj glazbi i pandemija je mnoge stvari stavila na kušnju

Piše: 

Neka mjesta su se zatvorila, izdavačke kuće ugasile, a glazbenici su prolazili kroz teška vremena. Iako sve skupa nije izgledalo obećavajuće, zadnjih se mjeseci scena vratila u punom zamahu.

U Berlinu postoji aktivan community hrvatskih DJa i producenata koji već godinama funkcionira. Čini se da je to trenutačno najveća scena naših artista van Hrvatske. Samo neki od njih su Eddy Ramich, Mechanic Slave, Kraundler, Homeboy, Linber Lynx, ekscentrični Miro Von Berlin i Thian koji je u techno prijestolnicu dosao prvi još davne 2011. godine.

Naši DJ-i redovito nastupaju, a slijedeći event dogodit će se u subotu, 21.01. na Thianovoj rezidenciji u klubu Old CCCP, u samom centru Berlina gdje će mu se pridružiti Kraundler. Dvojac će odraditi cijelonoćni set baziran na tech-house, progressive zvuku, a kako je sve skupa izgledalo uvijek se može provjeriti na društvenim profilima DJ-a.

Resident Advisor event:
https://ra.co/events/1637053


Thian

https://www.thian.org

https://www.instagram.com/thian.music/

Kraundler

https://instagram.com/kraundler​

https://www.facebook.com/kraundler

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop