Skip to main content
  • 19.05.2011.

Richie Hawtin je odabrao Hrvatsku i ove godine

U srcu ljetne sezone kanadski glazbenik Richie Hawtin poznat i kao Plastikman nastupit će u Istri. Sve ovo će se održati u organizaciji Balancea koji nam ovi vikend u Rovinj dovode Technasiu. Balance – festival elektronske glazbe od 29. do 31. srpnja odvija se u amfiteatru rovinjskog Monvi centra.

Piše: 

Naslovna foto

Richie Hawtin


O headlineru smo napisali desetine članaka, a dovoljno je samo pripomenuti da ga smatraju kraljem intelligent techna, i jednim od najinovativnijih dj-a/producenata današnjice. Njegov nastup u sklopu Balance festivala, u Amfiteatru Monvi Centra biti će prava eksplozija zvuka i svjetla.

Nadalje organizacija TNG koja 24. lipnja u Umag dovodi techno čarobnjake Umeka, Nastića, Miličevića i Dundova organizira 4. kolovoza u Monviu svoj event na kojem će nastupiti Ida Engberg i Davide Squillace.

MONVI PARTY BUS voziti će i tijekom ovog ljeta, sve one koji ne žele autom u Monvi ili nemaju vozačku dozvolu. Karte za MONVI PARTY BUS mogu se kupiti u Puli na tri lokacije; caffe bar PIMP ( riva Pula ), restoran/bar QPOLA ( Portarata ) i caffe bar RED CARPET ( korzo Pula ).

I ovog će ljeta MONVI biti poprište mnogih koncerata, partija elektronske glazbe, tematskih partija i raznovrsne zabave stoga ako boravite u Istri ne propustite gore navedene događaje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk