Skip to main content
  • 29.12.2022.

Riječani s dvodnevnim Timeless `23 festivalom ulaze u Novu godinu

Popularno riječko okupljalište ljubitelja elektroničke glazbe za proslavu ulaska u 2023. pripremaju dvodnevni festival

Piše: 

Nakon dvodnevne proslave Božića s 11 lokalnih i regionalnih DJ-eva, riječka Crkva već provjereni recept nadograđuje i priprema kao “točku na i2022. godine.

Riječki partijaneri i svi gosti najvećeg grada na Kvarneru, u Novu godinu imaju priliku ući s podebljanom listom izvođača iz Hrvatske i regije. Čak njih 16 će se pobrinuti za 30 sati vrhunske elektroničke glazbe kroz dva dana u sklopu Timeless Festivala.

Novogodišnja proslava u Crkvi, kreće već u petak 30. prosinca s prvom večeri Timeless Festivala. Vrata se otvaraju u 21 sat, a party traje do kasnih jutarnjih sati. Na repertoaru su redom – nagrađivani hrvatski DJ Jock iza kojeg je još jedna uspješna godina u karijeri, u kojoj je još jednom potvrđena njegova kvaliteta kako kod struke tako i među partijanerima.

Uz traženog splitskog DJ-a na dvodnevnom novogodišnjem festivalu nastupa i riječki sinonim za techno DJ Ogi kao i slovenski DJ, producent i promotor s dva desetljeća staža DJ Gumja, osim što je vlasnik etikete Techsturbation Records zaslužan je za održavanje brojnih klupskih i open air partyja po Sloveniji, ali i Hrvatskoj. Na listi izvođača prvog dana nalazi se još nekoliko imena poznatih po svojim hard techno setovima, kao što je Matan, predstavnik ART-NOTE-a Tech-Rule, predstavnik Technodromea Matt R., član Outside Connection kolektiva TIAS i BeatPointov Lab Mouse za kojeg žanrovske granice ne postoje.

Na Silvestrovo 31. prosinca, Timeless Festival ponovno otvara vrata riječke Crkve od 21 sat, a zatvara ih kasno ujutro. Za cjelonoćno plesanje i proslavu ulaska u 2023. zaduženi su – rođena beograđanka Lea Dobričić koja je svoju karijeru započela 2005. u Firenci kada je otišla na faks. Od nastupa po malim klubovima oko Firence, došla je do toga da je jedna od najtraženijih regionalnih DJ-ica, a poznata je po svom miksu deep housea, tech housea, minimala i techna.

Za ulazak u 2023. pobrinut će se i dobitnica mnogih Ambasadorovih nagrada, šefica Thanq etikete Marina Karamarko koja donosi svoj minimal/deep tech zvuk. Još jedan nagrađivani DJ svoje mjesto ima u posadi koja predvodi novogodišnje slavlje, to je Andrea Ljekaj poznat po svojim euforičnim i energičnim setovima. Bogatu listu izvođača zaokružuju – važan dio istarske i hrvatske elektroničke scene još od davne 1994. Lemon, mladi DJ s rezidencijom na Zrću Interphase, riječanin Mark Ash, DJ-ica s riječkom adresom J.Popowitch te alfa i omega Crkve Life4Funk.

FB Event: Timeless 23 @ Crkva

Ulaznice za Timeless Festival dostupne su kroz sustav Entrio.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2